Ontstressen

geplaatst in: Life | 2

Het is lang stil geweest hier op mijn blog. Drukte zorgde ervoor dat er weinig vrije tijd over bleef. Ik ben veel bezig met mijn stage en zet ’s avonds de laptop vaak niet meer aan. Ik lig vaak vroeg al in bed, nog even te lezen of ik slaap gewoon lekker vroeg. Daarnaast waren er wat persoonlijke dingen die minder gingen, niet zo zeer met mij, maar vooral in de omgeving. En ook veel leuke dingen, die gewoon tijd kosten. Kortom, weinig tijd om te bloggen terwijl er eigenlijk zoveel gebeurt. Dan raakt het hele bloggen weer uit mijn systeem! Zonde, dus ik ga gewoon weer verder. Misschien ga ik op bovenstaande dingen later nog wat dieper in, maar nu even wat anders.

Omdat stage lopen toch wennen is, en ik vaak moe ben, had H. met een kortingsbon geregeld dat we woensdag een uurtje konden ontspannen bij Veda Lakshmi in de stad. Ik doe dat soort dingen eigenlijk nooit. Het kost tijd en geld, en dan zit ik me alweer af te vragen hoe ik dan moet ontspannen, maar dit klonk erg lekker! Dus daar gingen we dan. Ik vond het eigenlijk gewoon heerlijk. Het lukte me wel even om alles van me af te zetten en even in het ‘nu’ te blijven. Gewoon even ontspannen dus. Tot het einde kwam. We kregen een hot stone behandeling. Daar lag ik dan, met die warme stenen op mijn lichaam en handdoeken er omheen gewikkeld. Ik had zelfs stenen op mijn ogen liggen. Dit leek een eeuwigheid te duren. Ondertussen begon mijn maag te knorren en ik moest eigenlijk ook wel naar het toilet. Ik zei nog wel tegen mezelf dat het de bedoeling was dat ik zou ontspannen, maar dat was niet meer zo makkelijk. Zeker niet omdat we daar samen lagen en dus ook gingen kletsen.  Toch vond ik de hele behandeling heerlijk. Misschien best lekker om zoiets gewoon één keer per jaar te doen? Want ik zal denk ik nooit zo iemand worden die dit vaak gaat doen, al was het alleen maar omdat het bakken met geld kost!

2 reacties

  1. Mich

    Euhm hete stenen op je ogen??? Ik kan mij nooit echt ontspannen bij dat soort dingen, al dat gefrunik aan mijn lichaam etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.