Spontaan uitje naar Noordwijk

geplaatst in: Reizen & Vakantie | 7

Elk jaar als ik de eerste warme zonnestralen op mijn huid gevoeld heb, begint het te kriebelen. Dan krijg ik enorm veel zin om naar het strand te gaan. Niet om daar uren te gaan liggen, maar voornamelijk om ’s avonds te genieten van een ijsje en de zonsondergang. Dan heb ik zin om er ’s avonds nog even tussenuit te gaan na een dag lezen op het balkon. Dit jaar lieten de zonnestralen lang op zich wachten en daarnaast had ik geen tijd voor spontane uitjes vanwege het afstuderen.

De zon liet zich precies op het juiste moment zien! Mijn scriptie is ingeleverd en ik heb weer wat meer tijd voor leuke dingen. Ik probeerde het nog een paar dagen uit te stellen, maar gisteren hield ik het niet meer uit. Ik sleepte H. mee de auto in en we reden naar Noordwijk. Die rit verliep helaas niet zonder problemen. H. zei dat hij de weg wist en zowel mijn innerlijke RoxRox als het 3G netwerk lieten me in de steek. Uiteindelijk kwamen we wel waar we wilden zijn.

We haalden een ijsje, liepen een stukje langs het strand en ik maakte een heleboel foto’s met mijn telefoon. Uiteindelijk ploften we neer op een terrasje voor een drankje, tot het kouder werd. Ik hoop dat er nog veel meer van deze dagen komen!

Vuurtoren Noordwijk

Ijsje

IMG_0361

Zonsondergang

Corona

IMG_0358

Ps. Wil je mij ook volgen op Instagram? Mijn username is daar Roxxy_84! 

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.