Blij met mijn nieuwe bed

geplaatst in: Thuis | 8

Toen ik in april 2008 in mijn huidige flatje ging wonen, kocht ik mijn eerste tweepersoons bed. Ik koos voor het Hemnes bed van Ikea. Dit bed had mijn broertje ook staan en ik vond hem leuk. Hoe lang ik ermee ging doen, wist ik niet, maar voor een eerste bed vond ik het prima.

Op de foto zie je hoe mijn slaapkamer er toen uit zag. Het lijkt nog wat kaal, want ik moest nog nachtkastjes erbij kopen. Verder was ik erg blij met mijn blauwe muren en het gave dekbed wat ik gevonden had. Op het kussen ligt deel 7 van Harry Potter. Ik weet nog dat ik dat boek aan het lezen was tijdens mijn verhuizing.

Bed Hemnes Ikea

Inmiddels is er veel veranderd. Sinds 2010 slaap ik niet meer alleen in mijn bed. Meestal slapen er ook nog wat katten bij ons. Het matras werd oud. Een nieuw bed is echter een flinke investering. Daar hadden we het geld niet zomaar voor liggen. Tot mijn ouders lieten weten dat zij op zoek waren naar een nieuw bed. Het oude mochten wij hebben. Een Auping bed wat nog helemaal goed is. Het enige wat we nodig hadden, waren nieuwe matrassen. Een goede deal!

Mijn nieuwe bed

Sinds vorige week donderdag staat het nieuwe bed in de slaapkamer. Ik ben er zo blij mee! Ik wil nog op zoek voor iets leuks om op de rand achter het bed te zetten. Misschien foto’s, kaarsjes of van die leuke houten letters. Dat komt nog wel. Voor nu ben ik vooral blij dat ik al een hele week doorslaap tot de ochtend en dat ik dan uitgerust wakker word. Nu nog een nieuw kussen en dan kunnen we weer even vooruit.

8 reacties

  1. Anneke

    Bedden zijn inderdaad flink duur, maar het is wel zo fijn om echt ontspannen te kunnen slapen. Tof dat je het op deze manier kon doen!

  2. Marie de Jonge

    Ik vond het ook zo fijn dat ik eindelijk kon doorslapen toen ik mijn nieuwe bed kreeg. Zo merk je hoe waardevol goede nachtrust is. Nieuwe kussens heb ik overigens ook besteld en deze komen over een aantal dagen hopelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.