Netflix en Orange is the new black

geplaatst in: Film, TV & Theater | 14

Vanaf vorige week kunnen we in Nederland ook gebruiken van Netflix. Nu keken veel mensen daar waarschijnlijk al naar uit, maar ik bleef maar vergeten wat het nu eigenlijk was. Toen het zover was, ben ik maar eens gaan bekijken of het iets voor mij zou zijn. In eerste instantie dacht ik van niet, omdat ik niet zo’n film kijker ben. Daar heb ik meestal de rust niet voor. Series kijken doe ik echter wel en daarom meldde ik me toch aan voor het gratis proefabonnement van 1 cent. Tot nu toe ben ik er heel blij mee!

Afgelopen zondag was ik nog brak van ons dagje Efteling. De ideale dag om eens te kijken wat er allemaal te zien is via Netflix. We keken een film en ik las bij Serena al iets over de serie Orange is the new black. Ik was meteen nieuwsgierig naar deze serie en ook daar zijn we zondag mee begonnen. Inmiddels hebben we al negen afleveringen gekeken en ik kijk al uit naar nummer tien!  De combinatie van drama met humor is echt fantastisch.

Orange-is-the-New-Black

Heb jij al een account bij Netflix? En welke series moet ik echt gezien hebben? Tips zijn altijd welkom!

14 reacties

 1. Sandra

  Nee, ik heb geen account bij Netflix en dat gaat er ook niet komen. Ik ben namelijk niet zo’n tv kijker en vaak hebben we een film al gezien voor hij in de bioscoop verschijnt.

 2. Daan

  Ik heb ook een Netflix account. Geweldig. Heb OITNB ook eens bekeken dit weekend. Leuke serie. Jammer dat Laura Prepon (Alex) volgend seizoen maar één aflevering te zien is.

 3. Anneke

  Ik heb nog geen Netflix. Ik ben bang dat als ik het wel zou hebben dat er dan helemaal niks productiefs meer gebeurt hier…

 4. Emmy

  Ik neem geen netflix. Ik vind het te duur voor de hoeveelheid tv die ik kijk (dramatisch weinig). Ik steek mijn tijd liever in andere dingen. 🙂

 5. Willemvk

  Ik zie de meerwaaarde van Netflix voor mij nog niet. En nu ik de trailer van Orange is the… net half gezien heb ben ik nog steeds niet om.

 6. Sanne

  Ik heb ook een Netflix account, maar vindt het om heel eerlijk te zijn nogal tegenvallen. De meeste tv-series die ik volg kan ik niet kijken via Netflix, ik vermoed omdat NL tv-zenders de rechten van die series al hebben (denk aan: Grey’s Anatomy, Once Upon A Time, enz.). Daarnaast is een aflevering van een tv-serie niet meteen een dag na de uitzending in de VS beschikbaar, dus ik blijf in principe gewoon downloaden. Sommige series ben ik zo verslaafd aan dat ik niet kan wachten… 😉 Ik weet niet of je New Girl kijkt, maar daarvan kun je wel het 1e seizoen bekijken op Netflix. En ook leuk: cabaret van NL bodem. 🙂

  • Roxanne

   Het is ook vooral zo dat er veel serieus opstaan waarvan ik nog een heel seizoen wil kijken of films die ik nog wilde zien. Cabaret is ook altijd leuk. De series die ik al volgde blijf ik ook wel downloaden ja maar daar koop ik dan daarna wel altijd de dvd van (Grey’s Anatomy bijvoorbeeld)

 7. Joanydvv

  Ik heb ook een account aangemaakt, maar ben er nog niet over uit wat ik van Netflix vind. Misschien zeg ik het op voor het einde van de maand.

 8. justm3

  Ik kijk al langer netflix, naar de Amerikaanse met een beetje gesjoemel :p. Ik ben in ieder geval fan.

  Er zijn zoveel goede series. Van films vond ik the intouchables een heel mooie film 🙂

 9. Mich

  ik heb het wel in mijn hoofd op een abonnement te nemen, maar tot nu toe krijg ik de series die ik kijk, nog van mijn broer gedownload :))

  Volgens mij kijk jij de series die ik kijk al. Dus geen nieuwe tips! 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.