NaNoWriMo: Write-in

geplaatst in: Schrijven | 2

Ik ben inmiddels alweer ruim een week bezig met NaNoWriMo en ik loop achter. Niet heel dramatisch, maar ik moet wel even mijn best gaan doen om weer bij te raken. Daar ben ik vandaag mee bezig geweest. Ik heb vanmorgen 2000 woorden geschreven en vanmiddag nog eens 1000. Dat tikt lekker aan. Nog 2500 en ik ben weer op schema. Ik hoop dat ik voor het einde van het weekend weer kan zeggen dat ik bij ben en wie weet wel meer dan dat.

Tot nu toe heb ik voornamelijk in mijn eentje geschreven. Ik heb nog weinig meegedaan met de wordsprints op Twitter of de chat. Vandaag kwam daar verandering in. Eerder deze week won ik een boek op Boekblogger! De schrijfster van Boekblogger doet toevallig ook mee met NaNo. Ze vroeg mij of ik naar de write-in zou komen in Utrecht of dat hem op mocht sturen. Ik stuurde terug dat ik hem op zou komen halen en dat ik dan wel zou zien of ik zou blijven. Toen ik er eenmaal was heb ik mijn netbook uit mijn tas gehaald en ben ik ook wat gaan typen. Dat werden nog 1000 woorden in een uur. Het maakt qua snelheid dus niet veel uit of ik thuis zit of samen met andere wrimo’s, ik werk ongeveer even snel. Het is alleen gezelliger!

Dit zegt wel iets over mij en hoe ik in de afgelopen jaren ben gegroeid. Waar ik vroeger bang was dat iemand over mijn schouder mee zou lezen, durf ik nu wel te zeggen waar ik mee bezig ben. Helaas kan ik volgende week niet op woensdag, maar ik denk dat ik over twee weken wel weer even ga kijken op de write-in in Utrecht!

2 reacties

  1. Rianne

    Ik kan dat nog helemaal niet. Mijn vriend mag echt niet meelezen als ik aan het schrijven ben. Nog veel te onzeker enzo :S Succes met Nanowrimo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.