NaNoWriMo: Over de helft!

geplaatst in: Schrijven | 2

Het gaat lekker dit jaar. Nadat ik in het begin een klein beetje achterliep, ben ik nu weer precies op schema. Vandaag zou je volgens het schema over de 25,000 woorden heen moeten gaan. Vorig jaar kon ik daar rond deze tijd van de maand alleen maar van dromen. Ik liep toen hopeloos achter. Deze keer heb ik geen idee of ik wel aan 50,000 woorden ga komen met dit verhaal, maar ik ga mijn best doen. Ik heb vanmiddag wat ideeën opgedaan in de Dutch NaNo Chat, dus wie weet schiet het ineens op deze week. Nu ga ik eerst even opgelucht adem halen. Nog twee weken te gaan. Ik zit perfect op schema. Ik ben over de helft. En dus goed bezig!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.