Month of Letters

geplaatst in: Internet & Technologie, Post | 12

LetterMo2012header2Via een penvriendin kwam ik in aanraking met de website van A month of Letters. Ik werd er meteen enthousiast van toen ik het verhaal las op de homepage. De bedoeling van deze challenge is dat je in februari iedere dag iets verstuurd met de post. Dat kan van alles zijn, van een brief tot een kaart tot een krantenartikel wat je met iemand wilt delen. De tweede ‘regel’ is dat je alle post die je in februari ontvangt ook beantwoordt. Deze post telt dan wel weer mee voor de uitdaging. Ik ben dol op het versturen van post, dus het is absoluut een project wat bij me past.

Hoewel het aardig wat postzegels kost, denk ik dat ik wel mee ga doen. Ik stuur tenslotte al een paar keer per week post, dus waarom niet meer mensen blij maken met een kaartje of een brief? Dat is een kleine moeite en het hoeft niet veel tijd te kosten. Daarnaast kan ik genoeg mensen bedenken die ik niet vaak genoeg zie of spreek en die wel een brief of kaart verdienen.

Stuur jij nog wel eens echte post? Misschien is deze challenge dan ook wel iets voor jou!

12 reacties

  • Roxanne

   Ik weet het ja. Ik heb nog een brief liggen van jou dus je krijgt zeker weer post in februari! 😉

 1. Kim

  Ja, deze challenge past echt bij jou haha.
  Nou, te weinig. Ik merk door de drukte dat ik mijzelf de tijd hier niet voor gun.

 2. Sanne

  Die brief zal vast niet weg gaan lopen en valt hier vanzelf wel op de mat. Maar wel belangrijk dat je gewoon lekker even kunt ontspannen!

 3. Dina

  Wat een leuk doel zeg! Ik stuur ook nog wel eens echte post, maar van veel mensen krijg je dan enkel een whats-appje terug.

  • Roxanne

   Dat is dan wel jammer ja. Ik blijf het toch maar doen 😉 maar ik krijg van mijn (pen)vriendinnen wel post terug en inmiddels weten familieleden dat ik het leuk vind om kaartjes te ontvangen als ze op vakantie gaan dus die sturen dan nog wel eens iets.

 4. Daan

  Ik stuur eigenlijk nooit meer post. Digitaal gaat voor mij allemaal veel sneller, hoef je geen handschriften te ontwaren en raak je niet (snel) kwijt 😀

  • Roxanne

   Ik heb zelf wel dat e-mails kwijt raken, in die zin dat ik ze gewoonweg vergeet. Ik lees ze en als ik niet meteen een antwoord stuur dan vergeet ik gewoon dat ze er zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.