Month of letters – Update

geplaatst in: Post, Schrijven | 9

LetterMo2012header2

Het is vandaag 1 maart. Dat is op zichzelf niet zo bijzonder, maar het betekent in dit geval dat de Month of letters challenge voorbij is. Enerzijds ben ik opgelucht dat ik nu niet meer iedere dag iets hoef te versturen, maar aan de andere kant is het ook jammer. Ik vond het namelijk ontzettend leuk om te doen!

De challenge ging goed. In totaal heb ik in 28 dagen tijd 32 stuks post verstuurd. Dat was eigenlijk iedere dag één brief of kaart. Behalve op 13 februari, want toen gingen er 3 kaarten en 1 brief op de post. De oplettende lezer heeft vast al in de gaten dat de telling dan niet helemaal klopt. Ik heb op Valentijnsdag geen post verstuurd. Dat is er bij in geschoten. Na het werk heb ik muffins gebakken en toen gingen we die onverwachts delen met de ouders van H., waardoor we de hele avond weg waren. Even dacht ik dat ik nu de hele challenge voor mezelf verpest had, maar ik bedacht me dat ik de dag ervoor zoveel post verstuurd had, dat ik het mezelf wel kon vergeven. Het was ook te leuk om het op te geven.

Tijdens de challenge heb ik de tijd genomen om in mijn dozen met postkaarten te snuffelen. Deze kaarten heb ik vooral gekocht voor Postcrossing, maar omdat ik daar niet altijd even actief mee bezig ben, liggen er nog veel kaarten te wachten op een bestemming. Ik vond het leuk om kaartjes uit te zoeken en te versturen op dagen dat ik geen tijd had voor een brief. Verder heb ik naast de brieven naar mijn huidige penvriendinnen ook een brief geschreven aan een penvriendin van vroeger, met wie ik nog veel contact heb via Facebook. Zij vond het een leuke verrassing. Wat mij betreft is de challenge zeker geslaagd en ik denk dat ik het een volgende keer weer zou doen. Schrijven helpt me om te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken en ik kon daar veel meer tijd voor vrijmaken dan ik dacht.

Ik denk dat ik vanaf nu vaker een moment ga zoeken om even te schrijven of een kaartje te sturen. Ik vind het leuk om te doen en anderen vinden het leuk om post te ontvangen.

9 reacties

 1. Serena

  Ik schrijf echt nooit brieven… Hooguit een verjaardags- of beterschapskaart. Vind bellen leuker.
  Maar fijn dat je er plezier aan beleefd hebt!!!

  • Roxanne

   Thanks 🙂 Ik stuur altijd al wel post maar normaal gesproken een paar keer per week en niet elke dag, dat zou ook teveel postzegels kosten natuurlijk. Toch is dit wel heel leuk om te doen.

 2. Kim

  Ik was ook erg blij met mijn kaartje!
  Zo lief en helemaal met de lieve kitten erop, dank je wel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.