Mijn HEMA moestuin

geplaatst in: In de keuken, Thuis | 3

Het internet ontplofte de laatste tijd zowat met berichten over de moestuintjes die je kon sparen bij AH. Ik kwam in de die periode eigenlijk alleen bij andere supermarkten en daarom had ik er zelf geen. Ik had verder ook geen ambitie om een moestuin aan te leggen op mijn balkon. Toch vond ik het een aantal weken later wel een leuk idee. Ik heb geen groene vingers, maar als iedereen het kan, dan wilde ik het ook wel proberen. Op dat moment liep ik tegen de HEMA moestuin bakjes aan in de stad. Die zagen er zo vrolijk uit dat ik er drie heb meegenomen voor thuis. Een aardbeienplantje, tomaatjes en zonnebloemen. Ook nam ik wat zakjes met bloemzaadjes mee om te zaaien in de bakken op het balkon. Wie weet hebben we van de zomer dan weer vrolijke bloemen voor.

Vorige week woensdag heb ik de potjes gepakt en de zaadjes erin gedaan. Nu moet ik dus geduld hebben. In de bak met de zonnebloemen is al wat te zien, maar bij de andere twee nog niet. Volgens Huib kan dit wel een aantal weken duren. Nee, we zitten niet volgende week al aan de aardbeien van eigen balkon. Niet dat ik dát verwacht had, maar het was leuk geweest als we iets hadden kunnen zien. Voor nu staan de plantjes nog in de keuken, omdat ik bang ben voor vervelende vogels die de zaden eruit gaan snoepen. Binnenkort zet ik ze op ons balkon neer. En dan is het wachten tot we aan het einde van de zomer onze eigen vruchten kunnen oogsten.

Hema moestuin

3 reacties

    • Roxanne

      Ik ook! Mijn vriend heeft wel groene vingers dus we doen het gewoon samen.

  1. sammie

    Leuk om is niet die van de AH te zien 🙂 Ben benieuwd hoe lang je nog geduld moet hebben tot er een klein steeltje staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.