Met familie naar de Efteling

geplaatst in: Familie, Uitjes en Evenementen | 5

Nog voor de zomer begon kochten we met de hele familie kaartjes voor de Efteling. We waren er sinds 2009 niet meer geweest en dus werd het weer eens tijd om te gaan. Al snel bleek echter dat het nog niet zo makkelijk was om met zes mensen een afspraak te maken om ook daadwerkelijk te gaan. Doordeweeks moeten we werken en mijn vader en H. werken dan ook nog eens af en toe in het weekend. Uiteraard niet in hetzelfde weekend, want dat zou te makkelijk zijn. Het gevolg was dat die twee maar één keer in de drie weken hetzelfde weekend vrij hadden en dat er dan nog vier andere mensen vrij moesten zijn. Na een beetje puzzelen waren we eruit en zo gingen we afgelopen zaterdag (ondanks de regen die voorspeld werd) eindelijk naar de Efteling.

’s Morgens was ik wel even bang dat ons dagje uit in het water zou vallen, want in Utrecht regende het erg hard. Onderweg klaarde het langzaam op en toen we in Kaatsheuvel aan kwamen, was het droog. Daarna hebben we geen buien meer gezien en af en toe ging het zonnetje zelfs schijnen. Verder was het zoals altijd erg leuk. We begonnen de dag met de Fata Morgana en de Pirana (waar ik vals speelde door een poncho aan te trekken!) Daarna volgden de achtbanen en de rest van het park. Het fijne van de Efteling vind ik dat je de attracties kunt afwisselen met een mooie wandeling naar het volgende gedeelte, een rustige attractie of  het sprookjesbos. In vier jaar tijd was er ook wel wat veranderd aan de Efteling dus het was zeker niet hetzelfde. Kortom, ik hoop er nog vaak met z’n allen heen te gaan!

Efteling 2013

5 reacties

  1. Sandra

    Het blijft leuk als je het niet te vaak ziet, vind ik. Nu zijn wij al iets langer dan vier jaar niet meer geweest… Dat zal toch al wel tien jaar geleden zijn. Alleen het theater hebben we tussendoor nog bezocht voor de musical Kruimeltje

  2. Peet

    Gaaf park blijft dat he? Wij gaan er eens in de zoveel jaar heen. Toevallig vorig jaar geweest met de familie.
    Leuke foto’s ook van jullie tweetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.