Maandoverzicht november 2019

geplaatst in: Maandoverzicht | 0

November zit er alweer op en daarmee komt het einde van 2019 alweer in zicht. Een drukke en spannende tijd met veel feestdagen en afspraken. Ik heb deze maand weinig geschreven, want we waren druk met van alles en nog wat, maar niet alles was even interessant om te delen. Ik sluit de maand alsnog wel af met een maandoverzicht, zodat ik nog wat verhalen en foto’s kan delen.

Pel en ik deden mee met het Pokémon Go event voor Regigigas. Het was al even geleden dat we actief gespeeld hadden en het was even zoeken naar medespelers, maar uiteindelijk konden we aansluiten bij een groep in Utrecht centrum. Het was een gezellige ochtend en we hebben weer leuke spelers leren kennen. Ik kreeg die ochtend een shiny Eevee uit een opdracht en die kon ik evolven naar Glaceon. Stiekem was dat wel de beste vangst van de dag.

De jongens zijn allebei goed ziek geweest, dus daar heb ik mijn handen vol aan gehad. Het begon bij beide met hoge koorts en vermoeidheid. Daarna waren ze nog benauwd en aan het hoesten, dus ik kon de pufjes uit de kast halen. Daarna staken ze elkaar om de beurt aan met een vervelend buikgriepvirus. Ik ben blij dat ze weer opgeknapt zijn, want er was niets aan.

Ik ging met de jongens en mijn ouders een weekendje weg. We boekten een huisje bij Landal Aelderholt.Het was een fijn weekend. We hebben gezwommen, de intocht van Sinterklaas gekeken en gespeeld. Er was een Pietendisco en een Sinterklaasshow. We sloten het weekend af met pannenkoeken. Het was fijn om er even uit te zijn.

Sinterklaas is weer in het land. Tijdens het weekendje weg mochten de jongens al twee keer hun schoentje zetten, maar ook thuis vonden ze het leuk. Marcel vindt het super leuk dit jaar en kan het echt nergens anders over hebben. Het is wel spannend allemaal. Hij mag vandaag met opa en oma mee naar een Sinterklaas feestje en volgende week gaat hij het nog vieren op school en met mijn familie. Daarna kunnen we die man met de baard weer uitzwaaien en hopelijk keert de rust dan ook weer een beetje terug in huis.

Deze maand zijn we voor het eerst in een lange tijd naar Monkey Town geweest. We hadden die dag alleen Marcel thuis en hij had echt energie teveel. Ik had geen zin om in de regen te gaan lopen, dus kozen we voor de binnenspeeltuin. Hij kan zichzelf goed vermaken daar, dus ik kon even lekker lezen. Misschien moeten we dat de komende maanden maar vaker doen, want thuis blijven is niet altijd een optie. (Lees: Ik vind apenkooien in de woonkamer niet echt een geslaagde activiteit.)

Ik las de volgende boeken

  • The Christmas Calendar Girls – Samantha Tonge
  • Chardonnee – Clare Pooley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.