Londen, ik kom eraan!

geplaatst in: Reizen & Vakantie | 7

2014-01-10 18.49.25Begin dit jaar vierde ik mijn 30e verjaardag in Londen. Ik vond het heerlijk om daar weer eens een paar dagen rond te lopen en nog voor we thuis waren, riep ik dat ik terug wilde. Ik wilde er wel wonen, als ik maar mocht blijven. Zo ver is het niet gekomen, maar dat neemt niet weg dat ik ontzettend dol ben op deze stad.

Vandaag vertelde Kim me dat ze een geweldige deal had gezien bij Groupon: Een mini cruise naar Londen met flinke korting. Een hele dag genieten van Londen, het eten, de winkels, de pubs en de mensen. Daar hoefde ik dus niet over te twijfelen. Ik heb Huib gevraagd of hij daar vrij voor kon nemen en heb geboekt. Op mijn verjaardag, uiteraard, want dat was mogelijk. Jarig zijn in Londen, daar maak ik met liefde een traditie van. Ik heb er nu al zin in!

7 reacties

  1. Marcella

    Heerlijke traditie Rox, fijn! Ik wil nog steeds m’n verjaardag eens vieren in het buitenland. Komt er vast nog es van 😉

    • Roxanne

      Ik dacht dat jij wel eens een weekendje weg ging op je verjaardag? Ik zeg doen, want ik vond het super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.