Lockdownswap

geplaatst in: Post | 2

De afgelopen maanden ben ik lekker actief bezig geweest met swappen. Afgelopen week kwam er weer een mooi pakketje binnen: De Lockdownswap. We mochten deze swap op 5 januari open maken, maar die dag keek ik alleen even snel. Ik had geen leuke dag en wilde wel kunnen genieten van het pakje. Wel las ik het lieve kaartje wat Saskia voor mij schreef. 

De volgende dag maakte ik even tijd om uitgebreid te bekijken wat erin zat. Onderstaande foto geeft een idee van het pakket, maar onder deze spulletjes lag nog veel meer moois en leuks! Ik was echt heel blij met de swap en het was absoluut even een lichtpuntje in een moeilijke week.

Saskia heeft echt heel erg haar best gedaan. Ik ben helemaal weg van alle mooie kaartjes die ze erin gestopt heeft, want hier kan ik straks weer andere mensen blij mee maken. Verder zitten er veel spulletjes in die ik kan gebruiken voor het versturen van kaartjes en post, maar die ook leuk kunnen zijn als ik bezig met met een journal. En dan heeft ze ook nog nagedacht over zelfzorg. Ik ben hier erg slecht in en koop dat soort dingen niet snel voor mezelf, dus dat is dan weer extra leuk om te krijgen. 

Bedankt lieve Saskia voor de mooie swap en ik doe volgende keer graag weer mee! 

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.