Licht in de duisternis

geplaatst in: Life | 1

Vorige week waren de dagen erg donker en ik voelde me niet goed. Gelukkig ging de zon donderdag schijnen en ook de temperatuur was vanaf die dag een stuk beter. Het bleef het hele weekend lekker weer en voelde echt even het alsof de lente eraan kwam. (Al weet ik echt wel dat de temperatuur nog wel een keer zal dalen voor het echt zover is.) We gingen door het fijne weer vaker naar buiten toe en het deed ook wonderen voor mijn stemming.

Marcel was door het dolle heen dat mama weer zin had om te gaan wandelen en hij haalde zijn loopfiets tevoorschijn. We hebben de loopfiets de afgelopen maanden erg weinig gebruikt, maar hij vindt het zo fijn om door de buurt en het park heen te racen op zijn groene fiets.

Bella is misschien wel de grootste liefhebber van de zon. Er hoeft maar één zonnestraaltje te zijn en mevrouw ligt er midden in. Ik geef haar geen ongelijk. Ze is ook met slecht weer buiten te vinden, maar nu lag ze uitgebreid te genieten van het mooie weer.

Marcel was in het weekend twee nachtjes logeren. Espen en ik hebben daarom heerlijk door het dorp kunnen wandelen. Bij de bakker kreeg hij een koekje. Verderop maakten we nog kennis met de eigenaar van het buurthuis van Vleuten. Ik kreeg een kop koffie en Espen kreeg nog een koekje. Die werd dus even lekker verwend.

Zaterdag en zondag waren we ook lekker buiten. Op zaterdag was het community day in Pokémon Go en hebben we door het dorp gelopen om Swinubs te vangen. Zondagmorgen namen we Espen mee naar de Geertjes Hoeve. Het was bizar druk daar. Misschien ook wel logisch, nu het opeens zulk mooi weer was, maar Espen gaf vrij snel aan dat hij het wel genoeg vond. Het was dus een kort bezoekje aan de geitjes deze keer.

Inmiddels is het weekend voorbij, maar het mooie weer is gebleven. Ik kan er zo van genieten. Van mij mag het wel een paar weken zo blijven. Ben jij ook zo aan lente toe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.