Leven met Autisme magazine

geplaatst in: Internet & Technologie, Werk & studie | 3

logo leven met autismeAfgelopen maand stuurde ik mijn eerste bijdrage aan het Leven met Autisme magazine. Als partner van iemand met de diagnose ASS vind ik het fijn om een bijdrage te leveren aan dit magazine. Online hoor je vooral veel slechte ervaringen van (ex)partners van mensen met ASS en ik kan me niet altijd vinden in deze verhalen. Net als in elke andere relatie is het zo dat je samen moet werken aan je geluk. Misschien moet je als niet-ASS partner soms een stapje harder lopen, maar dan kun je er samen goed mee leven. Dat mag ook wel een keer gezegd worden. Vandaar dat ik me heb aangesloten bij de redactie van Leven met Autisme.

Dit magazine komt elke maand uit en is te lezen via de website en Facebookpagina van Stichting Leven met Autisme. Ben je benieuwd naar het magazine voor december? Je leest hem hier.

3 reacties

 1. Jantine

  Fijn dat ik niet de enige ben die zo af en toe een positieve ervaring ook belangrijk vind.
  Want mijn man met ASS is wel de liefste man van de hele wereld, anders was ik niet met hem getrouwd ­čśë ook ik herken me vaak niet in al die negatieve ervaringen …

  • Roxanne

   Dat is fijn om te horen! ­čÖé Ik weet dat het niet elke dag leuk is, maar ik vraag me dan ook wel eens af welke relatie er wel elke dag helemaal top is. Houden van is nu eenmaal een werkwoord.

 2. Emily

  Ik vind het altijd mooi om te lezen of te horen dat mensen die een relatie hebben ├ęcht hun best voor elkaar doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.