Lente in huis

geplaatst in: Thuis | 10

Kaarsen

Bloembollen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al maanden kijk ik uit naar de lente. Mijn favoriete seizoen. Hoewel de lente inmiddels officieel begonnen is, is er buiten nog weinig van te merken. Het waait hard en het is koud. Maart roert dit jaar duidelijk zijn staart. Gelukkig heeft het hier in Utrecht niet meer gesneeuwd, dus dat valt dan alweer mee. Toch word ik er niet vrolijk van, want ik was al klaar met de winter voor hij begon. Om het leed een beetje te verzachten, probeer ik het binnen maar gezellig te maken. Met kleurrijke kaarsen (voor het paasgevoel?) en een potje met bloembollen op de schouw is het binnen al een klein beetje lente. En bij gebrek aan een lekker zonnetje buiten, steek ik binnen gewoon alle kaarsen nog even aan ’s avonds.

10 reacties

  1. Ilse

    Ziet er leuk uit! Gelukkig kan je het binnen zelf nog lekker lente maken. Nu maar hopen dat de lente snel de hoek om komt kijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.