Leesmarathon: Mijn boeken

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 10

Vandaag om 12:00 is de de Nederlandse Leesmarathon van start gegaan. Na een druk weekend ben ik er vanmorgen eindelijk aan toe gekomen om een aantal boeken uit te kiezen die ik deze week wil gaan lezen. Ik heb erg getwijfeld over mijn doelstelling voor deze week. Als ik kijk naar de rest van mijn agenda, dan vind ik een boek per dag geen haalbaar doel. Normaal gesproken lees ik 1 tot 3 boeken per week en daarom wil ik deze week gaan voor 5 boeken. Dat is meer dan normaal, maar het klinkt nog wel haalbaar als ik wat meer tijd ga besteden aan lezen dan anders. Ik heb ervoor gekozen om 1 serie te lezen, omdat ik daar vaak sneller doorheen ga dan een los boek. Verder is het een mix van Nederlandse en Engelse titels. Ik lees normaal gesproken graag in het Engels, maar omdat dit de Nederlandse Leesmarathon is en ik nog wat Nederlandse boeken in de kast heb staan, pak ik die er ook bij.

Leesmarathon boeken

De boeken die ik deze week ga lezen zijn:

 • “Deadline” – Sabine van den Eynden
 • “Hex Hall (Hex Hall #1)” – Rachel Hawkins
 • “Demonglass (Hex Hall #2)” – Rachel Hawkins
 • “Spellbound (Hex Hall #3)” – Rachel Hawkins
 • “Pas op mijn dochter!” – Louise Candlish

Ik ga zo gelijk beginnen met het lezen van het eerste boek en ik hoop dat het een leuke en gezellige week zal worden, met vooral veel leesplezier!

10 reacties

 1. Kim

  Super leuk! Als je vanavond maar wel gezellig doet šŸ˜‰
  Nee grapje, maar echt goed van je! Ik ben ook weer begonnen met lezen…ja het blijft bij mij een eeuwige strijd.

 2. Serena

  Ze zeggen me allemaal niets, maar misschien komt dat ook omdat ik alleen Nederlands geschreven boeken lees. Veel leesplezier en succes!!!

  • Roxanne

   Deadline is een Nederlands boek en wel een aanrader, ik denk dat jij het wel leuk zal vinden!

 3. Laura

  Ahhh leuk dat je ook mee doet! Ik heb er helaas geen tijd voor. Leuk initiatief in ieder geval!

 4. Zina

  Een tot drie boeken per week vind ik veel! Denk dat ik gemiddeld 1 boek per anderhalf/twee weken lees. Veel succes!

 5. Daan

  Ik lees Engelse boeken het liefst in het Engels, en Nederlandse natuurlijk in ’t Nederlands.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.