Layout – Beter Bloggen Challenge 2

geplaatst in: Internet & Technologie | 3

Header roxxy84 preggoDrie jaar geleden maakte ik met behulp van Artisteer vier lay outs. Voor elk seizoen eentje. Ik begon bij de zomer en knutselde een jaar lang tot ik ze alle vier af had. Het idee was goed, ik hoefde er niet meer zo over na te denken en kon gewoon vier keer per jaar wisselen. Nu kriebelde het wel om weer eens wat nieuws te doen met mijn blog. Het komt dus goed uit dat het thema van de Beter Bloggen Challenge van april daar mee te maken heeft.

Dit schreef Joany over het thema lay out:
“Als de back-end van je blog eenmaal op orde is is het tijd om de voorkant aan kant te maken. Gedurende april zorgen we ervoor dat je site er tip top uit ziet. Geen dode links, geen afbeeldingen die niet worden geladen, geen onnodige add-ons in de side-bar.”

Stiekem had ik in maart al geknutseld aan een nieuwe theme voor mijn blog, dus deze ga ik vandaag online zetten. De theme staat in het teken van mijn zwangerschap. Er zit weer veel blauw in. Niet alleen omdat we een jongetje verwachten, maar ook omdat blauw mijn lievelingskleur is. Wie weet knutsel ik later deze maand nog verder aan de sidebar en andere onderdelen van mijn website. Ik denk niet dat ik daar veel aan wil veranderen, maar wie weet?

3 reacties

  1. Serena

    Ik vind het ook leuk om aan mijn blog te knutselen. Een nieuwe afbeelding voor boven aan een nieuw onderwerp van blogs maken, header aanpassen. Lekker helemaal eigen stijl maken…

    • Roxanne

      Precies en dan krijg ik meteen ook weer inspiratie om te gaan bloggen. Het werkt wel. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.