Lavenders Happy Mail Project

geplaatst in: Post | 7

LavenderKennen jullie Lavender al? Op haar (Engelstalige) blog schrijft ze over alles wat ze leuk vindt, van boeken tot schattige spulletjes. Ik word er altijd weer vrolijk van.

Deze week is ze een Happy Mail Project gestart. Dat ligt natuurlijk helemaal in mijn straatje. De afgelopen weken heb ik me heel erg gefocust op het herstellen van mijn operatie, sporten en afspreken met anderen. Daardoor ligt er nog een stapeltje snailmail op antwoord te wachten. Daarnaast vind ik het gewoon leuk om kaartjes te sturen. Wat is er nou leuker dan gezellige post in de brievenbus? Kortom, ik doe met haar mee. Ik ga proberen mijn stapel post kleiner te maken en wat andere dingen te versturen.

Zou jij het leuk vinden om een kaartje te ontvangen? Stuur me dan je adres en waar je van houdt via het contactformulier en laat een reactie achter op deze blog. De eerste vijf mensen die reageren zal ik een kaartje sturen!

7 reacties

  1. Wendy

    Misschien een leuk vakantie kaartje voor mijn zoon (3 jaar) en dochter (5 jaar)

    • Roxanne

      Stuur me maar een mailtje met hun namen en jullie adres 🙂 Dan stuur ik ze een kaartje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.