Kitten update: Afscheid nemen

geplaatst in: Huisdieren | 3

Mijn vorige update eindigde bij het bezoek aan de dierenarts. De kittens hebben het daarna voorbeeldig gedaan. Er is er niet eentje ziek geworden of gewond geraakt. Alles is goed gegaan en misschien levert dat minder verhalen op, maar het is natuurlijk wel zo fijn om aan het einde gewoon zes gezonde kittens in te leveren bij het dierenasiel.
Nona

Natuurlijk betekent dit niet dat ze helemaal geen streken uithaalden. Ze klommen graag in de gordijnen, gooiden heus wel eens een paar boeken uit de kast, renden het hele huis door en jaagden daarbij onze eigen katten graag op de kast en uiteindelijk vielen ze dan ergens in slaap. Ja, echte boeven dus. Anderzijds waren ze ook lief. Ik hoefde ze nooit te vangen, want tegen die tijd dat het etenstijd was, hoefde ik maar één keer met de voerbakjes te rammelen en dan kwamen ze allemaal weer terug gerend naar het kittenhok. Mooie, speelse beestjes dus met een lief karakter. Willen we ze niet allemaal graag zo hebben?

Nora

Vanmorgen moest ik afscheid nemen. Ik stuitte op een klein verzet toen ik de reismanden in de kamer zette, maar dat mocht ook geen naam hebben. In de auto miauwden ze wat af en toen Huib belde, kon hij nog even afscheid van ze nemen via de speaker functie van mijn telefoon. In het asiel was al een apart kamertje voor ze ingericht en daar heb ik ze achter gelaten. Met een paar traantjes, omdat ik ze toch wel ga missen. Vooral Tommy, mijn knuffeltje. En toch is het goed zo. Ze werden te groot, het werd te druk en bovenal waren ze er gewoon klaar voor om een eigen huisje te vinden. Ik hoop maar dat ze uitgekozen worden door lieve mensen.

Tommy

Kijk voor meer kitten foto’s op Instagram!

3 reacties

 1. Zina

  Zo knap dat je dit kan doen, ik zou me zo intens gaan hechten aan die beestjes en iedere keer een mental breakdown krijgen als ik ze weg moet brengen. Fijn dat alles goed is gegaan dit keer en ik hoop ook dat ze snel een ‘echt’ thuis krijgen!

 2. Librarian Lavender

  Wat een mooie foto’s! Ik kan me voorstellen dat je ze gaat missen, maar het is fijn dat ze bij jullie aan konden sterken. Ik heb met veel plezier al je foto’s en filmpjes bekeken. xxx

 3. Mandelly

  Knap hoor dat je dat kan…..
  Hier voldoende aan onze Fleuretrien die soms lijkt op 6 katten in 1 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.