Kerstoutfits voor Marcel

geplaatst in: Familie | 1

Nooit eerder heb ik foute kersttruien leuk gevonden, maar sinds ik Marcel heb, ben ik om. Voor kleintjes zijn er wel hele leuke truien en shirtjes te koop voor de kerstdagen en ik had er vorig jaar een heleboel. Dit jaar moest ik op zoek naar iets nieuws en ik vond wederom leuke dingen voor hem.
kerstoutfits-marcel

Het eerste shirtje vond ik in de sale bij Prenatal. Marcel en ik moesten hard lachen om Rudolf en dus ging het shirtje mee naar huis. Het eerste kledingstuk voor december lag in de kast. Daarna gingen we samen naar de HEMA toe. Vorig jaar hadden ze daar geweldige truien voor kleintjes en dat was dit jaar niet anders. Ik kocht een trui met een sneeuwpop erop en zocht er voor mezelf een matchend exemplaar bij. Papa wilde liever niet met ons mee doen, jammer want er zijn bij HEMA ook foute kersttruien verkrijgbaar voor mannen. Op eerste kerstdag gaan we uit eten met mijn schoonfamilie. Omdat een overhemdje wel heel lief zou staan bij Marcel, maar het me niet zo lekker lijkt zitten, heb ik dit gave shirtje gekocht. Ook deze komt bij HEMA vandaan. Ik zie hem al helemaal zitten, onze stoere man.

Ik weet in ieder geval zeker dat onze kleine helemaal in stijl de decembermaand doorkomt. Voor nu ben ik wel even klaar met winkelen, maar wie weet komen we nog iets gaafs tegen. Ik ben bang dat ik het dan niet kan laten liggen. We zullen zien.

  1. sammie

    Oh ik vind ze allemaal erg leuk, vooral die eerste šŸ™‚ Ik vind foute kersttruien sowieso erg leuk, ook voor mezelf šŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.