Een fotoverslag van kerst 2016

geplaatst in: Familie, Life | 0

Kerst 2016 zit er weer op. Dit jaar keek ik er best naar uit, maar het was weer snel voorbij. We hebben twee gezellige dagen gehad met elkaar en onze families. Het was tijd voor gezelligheid, cadeautjes en lekker eten en eten.

Op kerstavond waren we lekker met z’n drieën thuis. Ik had pulled pork gemaakt in de crockpot en daar lekkere broodjes bij gekocht. Ook hadden we nog een kopje courgettesoep met zalm over van de avond ervoor. Verder ging de kleine man natuurlijk op tijd naar bed en hebben we lekker op de bank gezeten en series gekeken.

kerst 2016

Eerste kerstdag vierden we met mijn schoonouders in Geldermalsen. We waren al vroeg wakker en zijn er in de ochtend al heen gereden. Zo konden we lekker mee lunchen en hadden we rustig de tijd om te kletsen en de cadeautjes uit te pakken. Marcel kreeg een ambulance en een tractor met aanhanger en die ging meteen zitten spelen. Aan het einde van de middag reden we naar een restaurant in Rhenen waar we met nog meer familie gezellig gingen wokken.

Tweede Kerstdag waren we weer redelijk op tijd wakker. We hoefden pas in de middag naar mijn ouders toe, dus we begonnen de dag met een wandeling door de stad. Het was heerlijk weer buiten en het zonnetje liet zich zelfs zien. Tussen de middag vertrok ik vast naar mijn ouders om dingen voor te bereiden en de rest kwam aan het einde van de middag. We hebben lekker geborreld met de hapjes die ik had gemaakt en toen bleek dat mijn broer en schoonzus cadeautjes hadden meegenomen voor iedereen. Super leuk! Marcel kreeg een boek over Kikker en die ging meteen bij papa op schoot zitten om te lezen.

’s Avonds gingen we lekker gourmetten (maar dan met zo’n grill plaat), omdat dit het makkelijkst was en het ook altijd lekker is. Na het eten hadden we ook nog een lekkere aardbeien kwarktaart die mijn schoonzus gemaakt had. We dronken koffie en speelden de Top 2000 pop quiz. Dat spel is echt een aanrader!  Ik werd (gedeeld) tweede en baalde daar wel van. (Iets met altijd willen winnen.) Zaterdag doen we een re-match!

Ik heb genoten van deze kerst. Ik hoop dat jullie ook allemaal fijne dagen gehad hebben. Ik merkte thuis wel dat ik veel minder foto’s gemaakt heb dit jaar, maar dat betekent vooral dat ik het te druk had om daar over na te denken en dat is eigenlijk alleen maar goed. Nu kunnen we gaan aftellen naar 2017…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.