Karin Slaughter

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 0

kept womanIedere zomer kijk ik uit naar de nieuwste Karin Slaughter. Ik lees niet vaak thrillers meer, maar die van haar blijven gewoon keer op keer ontzettend goed. Ook dit jaar viel haar boek als pre-order in de brievenbus. Ik kon gaan lezen.

Op Instagram zag ik vorige week dat iemand haar boek zou gaan laten signeren in de boekhandel. Karin Slaughter was bezig met een boek tour in Nederland en ik had dat bijna gemist. Ik ben snel gaan kijken en zag dat ze deze week nog in Utrecht zou komen. Dat leek me wel erg leuk.

Vandaag was het dan zover. Om 16.00 uur zou Karin Slaughter gaan signeren bij boekhandel Broese in de stad. Ik stopte het boek in mijn tas, nam de kleine mee en sprak in de stad af met mijn moeder. Met z’n drieën liepen we naar de boekwinkel toe. Daar stond al een flinke rij mensen te wachten en we sloten aan in de rij. (Nou ja, ik sloot aan in de rij en mijn moeder reed rondjes met Marcel, want die vindt het nu eenmaal niet zo leuk om stil te staan.)

Het duurde even, maar het was wel de moeite waard. Helaas was het druk en had Karin maar heel even de tijd voor iedere lezer. Toch was alles goed geregeld door de dames van Harper Collins en de medewerkers van Broese. Ik heb Karin in ieder geval even gezien, een paar woorden met haar kunnen wisselen en ik vertrok weer met een mooie krabbel in mijn boek en een aantal foto’s op mijn telefoon. Mijn innerlijke boekenwurm is blij!

Karin Slaughter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.