Interview op Snail-mail.nl

geplaatst in: Internet & Technologie, Post | 6

snailmailNL

Kennen jullie de website Snail-mail.nl al? Het is een leuke website met allerlei tips, tutorials en nieuwtjes over snailmail. Sinds kort hebben ze ook de rubriek ‘snailmailer in de spotlights’. Vandaag sta ik zelf in de spotlight. Hartstikke leuk natuurlijk, want ik ben dol op post en alles wat daarbij komt kijken. Ik vertel onder andere over mijn ervaringen met snailmail, hoe ik ooit ben begonnen en welke tip ik zou meegeven aan andere snailmailers. Leuk om te lezen wat anderen ervan vinden, maar ik kan er zelf ook uren over kletsen.

Wil je het interview lezen? Ga dan naar snail-mail.nl

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.