Inspiratie en nieuwe kleuren

geplaatst in: Internet & Technologie | 5

Waarom komt de inspiratie bij mij altijd als ik net wil gaan slapen? Dit heb ik me vannacht weer afgevraagd. Deze keer ben ik alsnog maar gaan slapen en gelukkig bleef het hangen en kon ik er vanmorgen alsnog mee aan de slag. Al weken (of waren het maanden?) was ik bezig met nadenken over nieuwe kleuren voor mijn blog. Over het algemeen vind ik het teveel gedoe om dat allemaal te veranderen, maar omdat het nu alweer 10 maanden geleden was dat ik hem had veranderd, vond ik het wel tijd worden voor iets nieuws. Ik kon mijn eigen pagina niet meer zien! Ik bekeek honderden foto’s en andere blogs voor inspiratie. Eigenlijk vind ik teveel mooi en leuk, maar ik wilde het liefst iets doen met lichtere kleuren. Ik heb zojuist een nieuwe theme geïnstalleerd. Misschien dat ik er hier en daar nog wat aan zal veranderen in de komende weken, maar voor nu ben ik tevreden.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.