Ik word blij van de zon!

geplaatst in: Life | 12

Het is alweer bijna een week geleden dat ik mijn scriptie heb ingeleverd. In eerste instantie rende ik nog twee dagen net zo hard door als daarvoor omdat ik nu eenmaal gewend was geraakt aan dat ritme. Daarna trok mijn lichaam aan de noodrem. Het was tijd om uit te rusten. Gelukkig was de zon inmiddels doorgebroken en dat zorgde ervoor dat ik gas terug kon nemen. Ik houd tenslotte erg van de zon. Uiteindelijk werd het dus nog een fijne week. Ik had weer tijd voor mezelf waardoor ik van alles heb gedaan. Daarom ga ik ook een keer een lijstje maken van alle dingen waar ik deze week blij van werd.

 • Met een boek ontspannen op het balkon. Ik las vier dikke boeken uit in een week tijd.
 • De katten lagen heerlijk bij me op het balkon en ’s avonds had ik weer tijd en energie om lekker met ze te spelen en knuffelen.
 • Ons spontane uitje naar Noordwijk. Ik vind het heerlijk om in de auto te stappen en zomaar ergens heen te rijden, vooral in de zomer.
 • Brieven schrijven! Ik had een flinke stapel snailmail op mijn bureau liggen en inmiddels heb ik vier brieven beantwoord.
 • Ik lakte de nagels van mijn vingers en tenen roze met ‘Will you berry me?’ van Catrice.
 • De was droogt buiten veel sneller dan binnen en met mijn nieuwe wasrekje voor aan het balkon kon ik dus twee wassen draaien op één dag waardoor ik maar één wasdag had deze week, en dus meer tijd voor mezelf.
 • Gisteren maakte ik zelf een grote pan tomaten-groentensoep voor het avondeten en er was zoveel over dat ik er vanmiddag tijdens de lunch nog een keer van kon genieten.
 • H. moest voor zijn stage twee keer richting Schiphol in het weekend en ik ging ’s avonds met hem mee. Dat leverde me uiteindelijk een paar mooie foto’s op en we reden onderweg naar Mc Donalds voor een Twisty Shake.

Komende week moet ik van mezelf alvast aan de slag met studeren voor mijn laatste tentamen en ik wil mijn presentatie voor het eindgesprek vast in elkaar zetten. Dat wordt dus weer wat drukker, maar het lijkt erop dat de zon nog even blijft. Dat maakt het leven toch een stuk mooier!

12 reacties

 1. Kim

  De zon maakt sowieso een hoop goed, dat merk ik nu zelf ook. Erg fijn is dat!
  En de Twisty Shake moet ik toch maar een keer gaan scoren 😉

 2. Marije

  Wat was het een heerlijke week hè? Eindelijk weer zon! Fijn dat je nu je scriptie hebt ingeleverd en gas terug kan nemen. Geniet ervan!

  • Roxanne

   Dat is echt fijn ja! 🙂 Ik moet nog wel wat dingen doen voor het afstuderen maar heb mezelf even wat rust gegeven want dat was nodig.

 3. Marcella

  Wat heerlijk, 4 boeken lezen in een week tijd! Fijn dat je weer wat rustiger aan kon doen! Succes met studeren voor je laatste tentamen!

 4. Bibi23

  Wat een vrolijke blog! Zo lekker licht vormgegeven!
  Ik kwam je tegen op Goodreads, dus heb even een kijkje genomen 🙂

  Geniet van je vrije tijd!

  Greetz! Bibi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.