Ik doe mee met World Letter Writing Day

geplaatst in: Internet & Technologie, Post | 3

Een tijdje geleden postte ik al een foto op Instagram over een blogger box die ik had ontvangen, maar ik zal er ook even wat meer over vertellen vandaag. Ik ontving de box van Viking Direct. Zij wilden in het kader van World Letter Writing Day een project organiseren met bloggers uit verschillende landen. Ik kreeg een mail met de vraag of ik het leuk zou vinden mee te doen aan dit International Penpals project. Dat had ik zeker. Brieven schrijven is absoluut één van mijn favoriete hobby’s en met dit project kan ik twee van mijn hobby’s op een leuke manier met elkaar combineren.

Begin augustus werd de blogger box bij me bezorgd. Ik had eigenlijk geen idee wat ik ervan moest verwachten, maar de box was absoluut leuk en origineel. De box was gevuld met dingen die je nodig hebt om een handgeschreven brief te schrijven, zoals gepersonaliseerd briefpapier, enveloppen, postzegels, pennen en potloden. Dat was echter niet alles. Het pakket is aangevuld met een kalligrafeerpen, alfabet stempels, washi tape en een wassen stempel. Ik schrijf normaal vaak op Kawaii postpapier en ik ben dol op washi tape en stickers, maar stempels zijn ook erg gaaf en de andere spulletjes wilde ik ook zeker een keer proberen.

Als laatste zat er in de box het adres van een blogger uit het buitenland. Ik kreeg het adres van Rebecca uit Wales. Omdat ze in het Engels schrijft, kan ik haar artikelen gewoon lezen. Andersom gaat dat waarschijnlijk niet lukken. Ik had meteen het gevoel dat we veel gemeen hebben en kreeg al zin om een brief te schrijven. Dit heb ik dan ook vrij snel gedaan. Ik heb in mijn brief onder andere geschreven over mijn blog, over mijn ervaring met het bloggen en over allerlei andere dingen waar ik op mijn blog ook over schrijf. Ik hoop dat zij mijn brief inmiddels ontvangen heeft.

Zelf heb ik nog geen post op de deurmat zien vallen, maar dat komt nog wel. Ik ben heel benieuwd of de brief die ik ga ontvangen van een andere blogger komt of dat we aan elkaar gekoppeld zijn, maar dat is op dit moment nog een verrassing.

Schrijf jij nog wel eens brieven met de hand? Of heb je dat in het verleden gedaan? 

3 reacties

  1. Jenn

    Leuk, ik doe ook mee! Mijn brief is onderweg, ik heb helaas nog niks ontvangen. Ik heb daarnaast nog 1 vaste penvriendin, vroeger had ik er meer, maar dat is verwaterd. Ik zou wel nieuwe willen, maar heb eigenlijk geen idee meer waar ik moet zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.