I came by GPS!

geplaatst in: Thuis | 5

De bel gaat. Ik kijk op de klok en bedenk me dat ik eigenlijk helemaal niemand verwacht. Het is na zessen, dus het zal de postbode niet zijn. Ik doe eigenlijk nooit open als ik niet weet wie er voor de deur staat en dus kijk ik eerst even uit het raam. Er staat een meneer voor de deur. “Hallo!” gil ik naar beneden. “Hi,” zegt hij, “I am here to pick up the microwave.” Zijn wat? Hij zegt dat hij net iemand gesproken heeft en dat hij op mijn huisnummer moest zijn. Wie heeft er nu weer flauwe grapjes uitgehaald?

Omdat ik uit het raam hang en hem slecht versta, besluit ik hem even binnen te laten. Hij komt naar boven en vertelt me nogmaals dat hij net een man heeft gesproken en dat hij een magnetron op zou komen halen. Dan laat hij me een briefje zien met daarop het adres waar hij moet zijn. Dat is echt precies om de hoek! “Oh, I am sorry! I came by GPS!” is zijn antwoord. Ik leg hem even uit waar hij heen moet en we lachen er samen even om. Dan wenst hij me een fijne avond en gaat hij er snel vandoor. Zijn magnetron ophalen.

5 reacties

  1. Stéphanie

    Haha, navigatiesystemen zijn soms handig, maar soms toch niet helemaal. Maar zonder was die meneer waarschijnlijk niet eens in de buurt gekomen van waar hij moest zijn ;).

  2. Mich

    Hahahah, wat een nerd! Soms rij ik en dan zegt mijn navi “Hier naar links” als je dan kijkt, loopt er gewoon een sloot. Gelukkig denk ik soms ook nog na :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.