Houten letters

geplaatst in: Life | 7

Houten scrabble lettersIk houd van letters. Mooie foto’s zijn prima, maar een foto met tekst erop vind ik vaak leuker. Dat zijn vaak de foto’s die ik op zoek, maar die ik nog liever zelf zou maken. Ik had alleen geen letters. Nadat ik zondag weer een foto had opgezocht die ik best zelf had kunnen maken, besloot ik op zoek te gaan naar een oud Scrabble spel met houten letters.

Via Marktplaats werden er zoveel aangeboden dat ik ze kon uitkiezen. Om een lang verhaal kort te maken: Ik heb een Scrabble spel gekocht. Een spel met houten letters. Dinsdag werd het pakketje bezorgd en ik maakte deze foto. Ik vind het nu al leuk. Een bijkomend voordeel is dat we nu ook offline Scrabble kunnen spelen thuis als we willen. Als ik dan maar wel mag winnen, want anders vind ik het niet zo leuk!

7 reacties

 1. Daan

  Vroeger had ik een scrabble-spel op de pc. Enorm veel gespeeld. Helaas was win98 uiteindelijk de laatste pc die dat spel nog kon afspelen!

  • Roxanne

   Dat had ik dus laatst met dat pinball spel waar ik over schreef. Na Windows 98 was dat ook niet meer te spelen. Nou ja, er is in dit geval nog altijd het bordspel. Het nadeel is alleen dat je dan zelf moet tellen en in discussie moet over wat wel en niet mag.

 2. Jess89

  Zijn er mensen die weten waar ik aan die houten scrabble letters + bordje kan komen???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.