Hoera! Marcel is 2 jaar! 

geplaatst in: Marcel | 2

Vandaag wordt Marcel alweer twee. Stop de tijd! Enerzijds heb ik het idee dat hij er pas net is, maar tegelijkertijd kan ik me een leven zonder hem al heel lang niet meer voorstellen. Vanaf vandaag is die kleine man dan officieel een peuter, met alle bijbehorende streken.

In twee jaar kan er heel veel veranderen. Zeker bij een kleintje. Wat is hij gegroeid en wat heeft hij weer veel geleerd het afgelopen jaar. Marcel leerde lopen, rennen en kletst inmiddels de oren van je kop af. Het lijkt wel alsof hij elke dag nieuwe woorden leert. Ik kan me ook al niet eens meer voorstellen hoe het een jaar geleden was.

Aankomend weekend staat in ieder geval in het teken van de verjaardag van Marcel. Vandaag vieren we het als gezin, zaterdag gaan we gezellig op pad en zondag komen familie en vrienden langs om zijn verjaardag met ons te vieren. Ergens tussendoor ga ik nog twee taarten bakken en ons huis opruimen. Het komt vast allemaal goed. Als we het feestje achter de rug hebben, zal ik jullie nog wel vertellen hoe het geweest is. Nu ga ik eerst genieten van een leuk weekend met mijn jarige job.

2 reacties

  1. Sandra

    Lieve Rox!

    Gefeliciteerd met jullie kleine (grote) man!
    Ik hoop nog heel lang met je mee te mogen genieten van al zijn streken 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.