Hoe het gaat met lezen

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 2

2016-reading-challenge

Ik wilde weer eens op een rijtje zetten hoe het gaat met lezen. We zitten nu op driekwart van het jaar. In 2016 heb ik tot nu toe minder boeken gelezen dan voorgaande jaren, maar dat is ook logisch. Ik heb veel minder tijd. Toch gaat het best lekker en is het nog goed mogelijk om ook dit jaar de 50 boeken weer te halen. Ik loop namelijk maar twee boeken achter op schema als ik kijk naar mijn Goodreads reading challenge.

Statistieken

  • Ik las dit kwartaal 12 boeken;
  • In 2016 las ik in totaal 35 boeken;
  • Het totaal aantal bladzijden is 13865;
  • Dat betekent dat ik op een gemiddelde zit van 396 blz per boek.

Niet slecht, dacht ik zo. Gisteravond las ik boek nummer 35 uit. Dit was ‘Stop!‘ van Alison G. Bailey. Ik ga vandaag weer eens op zoek naar een nieuw boek in mijn kast of op mijn Kindle, waarschijnlijk ga ik verder met de Morganville Vampires serie, want dat is lekker spannend.

Hoe gaat het bij jou met lezen?

 

2 reacties

    • Roxanne

      Dat had ik dus ook. Moet wel zeggen dat ik er heel erg in moest komen, maar ben nu bij deel 4 en ben inmiddels wel om 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.