Het laatste deel – House of Night

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 2

Niet online shoppen was deze maand niet echt een succes. Er zijn altijd dingen die mijn aandacht trekken. Deze maand kwam ik al tot de conclusie dat het echt herfst was geworden en dat ik helemaal geen truien en vesten meer had. Dat loste ik op, want het leek me geen optie om dat niet te doen. Ik kocht voor weinig geld twee gebreide jurken, twee truien en een vest. Ik kon weer even vooruit.

Daar bleef het niet bij. Mijn oog viel op de pre-order van het laatste boek van de House of Night serie: Redeemed. Ook realiseerde ik me dat ik de laatste House of Night novella niet had gelezen. De novelles maken wel degelijk een onderdeel uit van de serie dus ook dit boek verdween in mijn virtuele winkelmandje. Nu dus onderweg en binnenkort op mijn TBR. Ik ben er wƩl blij mee. Eindelijk de ontknoping van deze serie!

House of night

2 reacties

  1. sam

    lijkt me ook heel lastig.. een maand niet (online)shoppen! heb er ook niet aan meegedaan, ga ik toch niet volhouden šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.