Het kittenseizoen is weer begonnen

geplaatst in: Huisdieren | 10

Kittens2014

Ze waren er vast al eerder, maar vanwege mijn operatie kon ik nog geen nestje opvangen tot nu toe. Vanaf zes weken na de operatie mocht ik alles weer en dit had ik ook doorgegeven aan het dierenasiel. Gisteren kreeg ik een telefoontje dat er in het Pinksterweekend kittens gevonden waren, samen met hun moeder. Of ik er al aan toe was. Natuurlijk was ik eraan toe. Zeker toen ik die lieve koppies zag. Dan kan ik al geen nee meer zeggen.

Het gaat deze keer om zes kittens. Twee poesjes en vier katertjes. Ze zijn geschat op ongeveer zes weken. Dat betekent dat ze al wat groter zijn dan de kittens die hier vorig jaar waren en dat ze dus ook minder lang zullen blijven. Als alles goed gaat, maar daar ga ik wel vanuit want tot nu toe zien ze er topfit en gezond uit. De kittens dan. Moeder poes kan nog wel wat liefde, aandacht en vooral veel voedsel gebruiken, want dat is echt een mager ding.

10 reacties

 1. Zina

  Wat goed dat je dit doet zeg! Het lijkt me wel super moeilijk om ze over een paar weken weer weg te doen, je gaat je denk ik toch hechten aan die lieve poekies.

 2. Sanne

  Je hebt het toch weer gedaan ondanks dat het de vorige keer best moeilijk was. Knap hoor! Hier geen kitten opvang want dat zouden mijn katten echt niet tolereren. Daarbij… ik zou ze allemaal houden!

  • Roxanne

   Ik kan daar slecht nee tegen zeggen en het is ook ontzettend leuk om dat kleine spul in huis te hebben!

 3. Sue

  Hoe reageren je eigen katten er op? Die van mij zouden die lieve kittens en vooral moederpoes terroriseren met hun gegrom en gebrom…

  Maar wat een schatjes, hopelijk vinden ze allemaal (inclusief moederpoes) een goed huisje.

  • Roxanne

   Mijn katten gaan er wel goed mee om. Vorig jaar hadden we ook kittens en dan merkte ik dat onze poes ze echt ging opvoeden en de kater lag met ze te spelen. Nu zitten de kittens eerst 2 weken in quarantaine.

 4. Yvon

  Wat een schatjes zeg. En moederpoes mag dan een mager ding zijn, een mooi ding is ze wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.