Herkenbaar voor dertigers?

geplaatst in: Internet & Technologie | 6

Als kersverse dertiger heb ik nog geen flauw idee wat me allemaal te wachten staat de komende jaren. Ik voel me gelukkig nog niet anders dan toen ik 29 was, maar je weet maar nooit wat er nog gaat komen natuurlijk. Ik ben gelukkig niet de enige die daar wel eens over nadenkt. Molly Dworsky publiceerde vorige week een parodie op ‘Royals’ van Lorde op YouTube. En ze kan nog goed zingen ook! Haar versie van het nummer gaat over het leven na je dertigste en de dingen die ze nog wel eens over zou willen doen.  Ik moest zo hard lachen  om de tekst dat ik de video absoluut wilde delen met jullie!

6 reacties

 1. Anne

  whahaha 😀 geniaal. Bedankt voor het delen. Ik mag dan nog wel geen dertig zijn, veel van wat ze zegt herken ik al (nu maar hopen dat dat niet is omdat ik snel ouder aan het worden ben ;))

 2. Zoë-Amber

  Wel awesome gedaan voor een parody :O

  En verwarrend voor degenen die terecht komen op de blog van een ’twintiger in Utrecht’ >:)

  maar wel een awesome blog!

  • Roxanne

   Ik heb hem aangepast naar dertiger in Utrecht toch? 🙂 Misschien is dat nog niet goed opgeslagen… maar was wel de bedoeling, want ik ben nog maar net 30. hahaha

 3. Vanessa G

  Geniaal 😀
  Ik ben dan nog “maar” 24, ik vind het toch al vrij herkenbaar (verontrustend mss? :p)
  En Royals is natuurlijk ook gewoon een zalig nummer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.