Hello Fresh!

geplaatst in: In de keuken, Internet & Technologie | 11

Gezond koken is voor mij iets wat ik best wil doen, maar waar ik vaak de tijd niet voor neem. Uit gemak grijp ik snel naar bekende recepten en gerechten die snel klaar zijn. Het is niet dat ik het niet wil, maar de energie en fantasie ontbreekt me gewoon na een lange dag. Soms lees ik ergens een recept wat ik graag wil proberen en dan kan ik daar wel van genieten. Er is dus nog hoop. De laatste tijd hoor en lees ik steeds meer over boxen met recepten en producten die mensen laten thuis bezorgen en waarmee ze de lekkerste dingen maken. Het internet laat allerlei mogelijkheden zien in verschillende prijs categorieën. Biologisch, gezond of uit je eigen streek, het kan allemaal. Het concept wat mij persoonlijk het meest aansprak, was Hello Fresh! Dat wilde ik graag een keer proberen. Zo kwam het dat ik afgelopen maandag een proefbox ontving met daarin de producten en recepten voor drie gerechten.

Aankomst Hello Fresh box

Dag 1: Oosters vispakketje uit de oven met jasmijnrijst

De eerste dag maakten we het gerecht met vis. H. houdt niet erg van vis, dus dat was meteen een uitdaging. Ik had wel het idee dat ik langer bezig was met bereiden dan de 30 minuten die ervoor stonden, maar dat was helemaal de moeite waard. We vonden het allebei erg lekker. De vis was precies goed en de jasmijnrijst was gekookt in een mix van water en kokosmelk en die smaak vond ik zelf erg lekker.

HF Dag 1

Dag 2: Broodje hamburger met frisse salade en ovenaardappelen

Ik had hoge verwachtingen van deze maaltijd. Een hamburger, maar dan gezond. Daar was ik erg benieuwd van. Het broodje was lekker, maar het hoogtepunt van deze maaltijd waren wat mij betreft toch de aardappelen. In feite zijn de ovenaardappelen gemakkelijk te maken, omdat je ze slechts met olijfolie en kruiden in de oven hoefde te leggen, maar ik heb er erg van genoten. Ik kreeg er echt plezier aan, want met simpele technieken kun je een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zetten.

HF dag 2

Dag 3: Spaghetti tricolore met tomaten-oreganosaus

De derde dag aten we vegetarisch. H. heeft deze dag gekookt, omdat ik veel last had van mijn rug. Op het eerste gezicht leek het een simpele maaltijd, maar ik vond het wederom lekker. Pasta heeft ook niet altijd veel nodig om lekker te zijn. De parmezaanse kaas maakte het gerecht echt af.

HF dag 3

Conclusie

Ik ben enthousiast. We hebben deze week lekker en gezond gegeten, maar dat is niet het enige pluspunt. Ik heb nieuwe dingen geleerd in de keuken. De box is erg handig. Ik vind het boekje met recepten duidelijk geschreven en overzichtelijk, want ik wist precies wat ik nodig had en wat ik ermee moest doen. Je hoeft geen topkok te zijn om de recepten te bereiden. Als laatste vond ik het wel handig dat ik even niet hoefde na te denken wat ik moest halen voor die avond. Soms weet ik het namelijk echt niet en dan is de kans groter dat er iets ongezonds op tafel komt. Dit is dus zeker voor herhaling vatbaar.

Kortingscode

Ben je enthousiast geworden en zou je Hello Fresh ook graag een keer willen proberen? Ik mag jullie namens Hello Fresh een kortingscode aanbieden.

De HelloFresh Box is verkrijgbaar voor 3 of 5 maaltijden voor 1, 2, 3 of 4 personen. Met de code ROXXY52C bestel je de eerste box met €20,- korting* op www.hellofresh.nl

*Deze kortingscode is alleen geldig op de Originalbox, de Veggiebox en de Topsportbox en niet op de Proefbox en Fruitbox. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap, bij gebruik van deze kortingscode is de minimale afname 2 boxen.

11 reacties

 1. Kim

  Wat leuk zeg! Ziet er ook erg lekker uit allemaal. Zelf merk ik dat ik ook steeds meer recepten zoek op 24Kitchen en ze dan zelf ga maken. Maar dan moet ik alles nog in huis halen en bij dit hoeft het niet…hmmm…toch eens overwegen dan 😉

 2. Sanne

  Het ziet er lekker uit, maar ik vind de box nog behoorlijk prijzig.
  Gelukkig heb ik een geweldige man in huis die zelf heel veel uit probeert waardoor er vaak wel een gezonde maaltijd op tafel komt. En stukken goedkoper.

 3. Marije

  Oeh, dit is leuk! Ik heb er al veel over gelezen en misschien ga ik je code wel gebruiken! Eerste even met mijn meneer overleggen 😉

 4. Daan

  Dat doen we bij mijn ouders ook wel eens. Gewoon hamburger bakken, broodje en dan de rest helemaal volstouwen met sla, tomaat, komkommer etc.

 5. Sanne

  Leuk om een keer uit te proberen, maar jammer dat het zo prijzig is. Vooral als je een box voor 1 persoon bestelt is het prijzig (3 maaltijden voor 1 persoon = 34 euro maar voor 2 personen is datzelfde pakket 39 euro).

 6. Spiderwebz

  Ziet er handig uit! Maar als dit de groenten voor twee personen zijn, vind ik het ook wel wat weinig. En ditzelfde kun je toch een stuk goedkoper zelf doen? Ga je voor recepten gewoon naar voedingscentrum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.