Happy 33th birthday to me

geplaatst in: Life | 7

Happy birthday to me! Ik word gewoon alweer 33 dit jaar. De tijd gaat vreselijk snel en ik voel me ook helemaal nog geen 33. Met het getal 33 heb ik verder geen probleem. Het is slechts een cijfer en ik vind het prima om een dertiger te zijn. Ik voel me goed en dat is het belangrijkste.

Vandaag ‘vier’ ik mijn verjaardag. Grootse plannen heb ik eigenlijk niet. Ik heb vandaag gewoon een dag met Marcel, zoals elke andere dag. We gaan vast wel iets lekkers lunchen in de stad, want dat mag als je jarig bent. Daarna gaan we bij mijn schoonouders eten en ik heb een red velvet cake gemaakt als toetje. Marcel blijft daar logeren zodat Pel en ik iets leuks kunnen gaan doen samen.  Wat we gaan doen? Dat zien we vanavond wel. Misschien gaan we naar de film of een wijntje/biertje drinken in de stad? Gewoon iets gezelligs doen samen. Dat komt goed.

Op de vraag wat ik voor mijn verjaardag wil hebben, kon ik ook al geen antwoord geven deze keer. Ik heb eigenlijk niet zoveel mensen. Meer boeken is natuurlijk altijd leuk, maar eigenlijk heb ik die niet nodig. Zo zijn er nog wel meer dingen die leuk zijn om te krijgen, maar die ik niet echt nodig heb. Ik denk dat dit gewoon betekent dat ik tevreden ben en dat het goed gaat. Dan heb je ook niet zoveel nodig. Behalve dan een dikke knuffel van mijn twee mannen, maar dat mag van mij elke dag.

7 reacties

  1. Jenn

    Gefeliciteerd! En heel herkenbaar, ik weet ook nooit zo goed wat ik moet vragen, ik heb alles wat ik nodig heb. Maar cadeautjes zijn leuk, en iets wat je niet nodig hebt kan ook leuk zijn, dus ik heb toch een paar dingen gevonden die ik wel zou willen krijgen 🙂

    • Roxanne

      Daar heb je gelijk in 🙂 ik kreeg van de mannen een nieuw luchtje en een boek. Altijd leuk! En ik mocht uitslapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.