Handgeschreven liefdesbrieven

geplaatst in: Post | 1

1408149596

Deze week kwam ik een leuke website tegen die met snailmail te maken heeft en ik wilde die graag met jullie delen. Houd jij van handgeschreven brieven en vind je het leuk om de wereld een stukje vrolijker te maken? Dan is dit een project voor jou!

Sealed with a kiss is gebaseerd op het idee van de website More Love Letters, maar zit weer net anders in elkaar. Mee doen is simpel. Je registreert jezelf als schrijver op de website en daarna kun je beginnen. Je schrijft een brief of een positief bericht en voorziet deze van een registratiecode. Dan laat je deze brief ergens achter zodat iemand anders hem zal vinden. In de hoop dat het diegene een glimlach bezorgt op zijn of haar gezicht. Door de registratiecode is het voor de ontvanger mogelijk om (via de website) te laten weten dat hij of zij de boodschap ontvangen heeft en een berichtje terug te sturen aan de schrijver om die te bedanken.

Hoe leuk zou het zijn als je zomaar een leuke brief zou vinden op straat? Het zou mijn dag zeker opvrolijken! Kortom, ik vind het een geniaal idee en ik ga me aanmelden.

love letter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.