Gratis printservice voor thuiszitters

geplaatst in: Internet & Technologie | 1

Inmiddels zit bijna iedereen thuis door het coronavirus. We zijn druk bezig met thuisonderwijs en thuiswerken. Het is handig als je een printer bij de hand hebt, want daarmee kun je leuke dingen printen voor je kinderen zoals kleurplaten, werkbladen en puzzels, maar ook voor je werk heb je waarschijnlijk af en toe een printer nodig. Wat nu als je die niet hebt? Je kunt niet even naar de bibliotheek of naar je werk toe. Ook is het niet wenselijk als iedereen nu naar de winkel rent om een printer te gaan kopen. Misschien heb je daar ook geen geld voor. Dan zit je nu misschien met je handen in het haar. Dat is niet nodig, want alleeninkt.nl heeft een service bedacht waarbij je geen eigen printer nodig hebt op dit moment.

Hoe werkt de gratis printservice?

Op dit moment kun je eenvoudig een mailtje sturen voor de printservice, maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan een beter systeem. Kijk dus voor de actuele werkwijze op de site van alleeninkt.nl.

Voeg je bestanden zoveel mogelijk samen als één bestand, zo kan er zo efficiënt mogelijk gewerkt worden. Heb je verschillende documenten? Voeg ze dan samen met behulp van deze tool.

Maak je je zorgen om je privacy? Alleeninkt.nl gaat discreet om met alle documenten en gegevens. Ze zullen geen bestanden bekijken of lezen.

Wat kost dat geintje?

Dit klinkt als een goed verhaal, dus ik kan me voorstellen dat je je afvraagt wat het jou gaat kosten. Dan heb ik goed nieuws. Deze service is volledig gratis. Vind je dat deze service wel wat waard is en wil je toch een gift doen? Doneer dit dan aan het Rode Kruis. Zij hebben het momenteel hard nodig.

 

Heb jij ook nog handige tips voor thuiszitters? Deel ze dan in de comments! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.