Goede voornemens

geplaatst in: Life | 8

Het nieuwe jaar is begonnen. We hebben 2012 achter ons gelaten. Nu is het tijd om te beginnen met het behalen van je doelen voor 2013. Ik hoor en lees van alles over goede voornemens, maar ik heb er zelf nog geen gemaakt. Ik ben ook al donor, dus ook het voornemen om me aan te melden als donor (waar ik steeds een reclame over hoor op de radio) gaat niet op voor mij. Wat wordt dan mijn doel voor 2013?

Ik heb besloten om niet weer een hele lijst samen te stellen met dingen die ik graag wil doen. De kans dat ik er tijd voor vrij kan en wil maken is niet groot. Ik voel er niet veel voor om weer een overzicht te schrijven over alles wat ik niet heb gedaan. Het komende jaar staat voor mijn in het teken van afstuderen. Ik zou een lijstje kunnen maken van de dingen die ik moet halen voordat ik mijn diploma in ontvangst kan nemen, maar dat lijkt me vrij saai. Ik ga in elk geval hard mijn best doen om het te halen en daarna ga ik het vieren! Daarna kan ik altijd nog beslissen wat ik met de rest van het jaar wil doen.

Heb jij goede voornemens voor 2013? 

8 reacties

 1. Sandra

  Aan goede voornemens doe ik niet. Als ik al iets wil veranderen dan kan dat immers op elk moment en niet vanaf 1 januari

 2. Daan

  Ik heb ooit eens het goede voornemen gehad om nooit goede voornemens te hebben. En dat gaat tot nu toe nog prima!

 3. Serena

  Ik doe niet aan goede voornemens, ik laat het gewoon allemaal lekker op me afkomen. Ik zie wel wat het komende jaar me gaat brengen!!!

 4. Rianne

  Ik heb wel goede voornemens, maar veel daarvan sneuvelen vrij gauw. Niet zo gek dat het vandaag Blue Monday is ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.