Geluksmomentjes #1

geplaatst in: Life | 2

De afgelopen dagen voelde ik me even wat minder lekker. Nu we allemaal weer beter zijn, valt het me pas op hoeveel ik achterloop met dingen en ik heb het gevoel dat ik een beetje uit mijn ritme ben. Ik wil teveel en dat lukt dan helemaal niet. Ondertussen maak ik mezelf dus een beetje gek. Daarom wil ik vandaag even stil staan bij de kleine geluksmomentjes die er ook zijn. Het kan tenslotte nooit kwaad om even stil te staan bij de dingen die vandaag wel mooi zijn of goed gaan.

Tussen de regenbuien samen boodschappen doen

Het regende de hele ochtend en ook nu is het grijs buiten. Toch is het ons gelukt om tussen de buien door boodschappen te doen. Ik had de paraplu wel bij me, maar die hebben we niet nodig gehad. De zon ging zelfs nog even schijnen toen we buiten liepen.

De kleine dragen in de Tula

Tula Ik had vandaag geen zin in de wandelwagen. Het is niet handig om met zowel een kinderwagen als een winkelmandje door de winkel te lopen en soms heb ik daar echt geen zin in. Zeker als we maar een paar boodschapjes nodig hebben. Vandaag gingen we dus boodschappen doen met de Tula (een ergonomische drager.) Het is fijn, dat warme lijfje tegen me aan voelen. Gezellig samen kletsen, even een kusje op zijn hoofdje planten en zien hoe hij geniet van het om zich heen kijken. Daar word ik ook vrolijk van. Ik weet eigenlijk niet waarom ik toch nog vaak voor de wandelwagen kies. Het is wel makkelijker om de boodschappen onder de wagen te leggen natuurlijk, maar dit is veel gezelliger.

Dat Marcel een middagdutje doet

Marcel is niet zo dol op (overdag) slapen. Volgens mij is hij bang dat hij iets mist. Hij vindt alles leuk en wil overal bij zijn. Toch zijn er dagen dat ik hem wel even op bed kan leggen. Vandaag is zo’n dag. Hij heeft vannacht niet zo lekker geslapen en na de boodschappen en een fruithapje heb ik hem op bed gelegd. Inmiddels ligt hij al anderhalf uur te slapen. Ik heb dus lekker even wat tijd voor mezelf. Daar geniet ik echt even van na een druk weekend.

vakantiemagazineLeukeĀ post

Ik ben dol op leuke post en dat kan me echt vrolijk maken. Vandaag kreeg ik geen snailmail in de brievenbus, maar er kwam wel andere leuke post binnen: Het Landal vakantiemagazine voor onze vakantie in Duitsland. Een stukje voorpret voor onze vakantie in april. Ik heb echt zin om er even tussenuit te gaan met z’n drietjes en dit helpt natuurlijk wel weer bij de voorpret en voorbereiding op onze vakantie. Dat ga ik zo eens goed bekijken. Als het goed is, staan er namelijk ook leuke tips in voor dagjes uit in de omgeving van het park.

Dit zijn in ieder geval vier positieve dingen die vandaag gebeurd zijn. Ik weet zeker dat er nog wel wat momenten bij gaan komen. Ik ga er in ieder geval eens op letten de komende dagen en dan weet ik zeker dat ik me snel weer beter voel.

2 reacties

  1. sammie

    Fijne geluksmomentjes! Zo’n Tula lijkt me ook heel fijn, lekker dicht bij je en niet een hele kinderwagen om te duwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.