Gastblog: De 10 beste cadeautips voor Vaderdag

geplaatst in: Lifestyle | 0

Ieder jaar komt de dag dat alle vaders in het zonnetje worden gezet en worden verwend met leuke cadeautjes! Ik heb het natuurlijk over Vaderdag, wat ieder jaar in juni wordt gevierd. Ieder jaar met een origineel cadeau komen, kan soms nog best een opgave zijn. Daarom bieden wij in dit artikel 10 originele cadeautips aan om de lieve vaders te verrassen met een origineel cadeau!

1. Parfum

Een simpel, maar toch een dankbaar cadeau. Parfum is misschien wel een populair cadeau, maar wees maar verzeker van plezier. Parfum is immers een cadeau waar iedere vader wel plezier van kan beleven. Is het lastig om de juiste geur te kiezen? Kijk naar de geur die hij nu draagt, en vertel aan de verkoopster van de parfumerie welke soortgelijke parfums ze nog in haar assortiment heeft.

2. Alcoholische versnapering

Iedere man zal op zijn tijd wel een lekker drankje lusten. Is hij een echte bierdrinker? Maak dan een leuke cadeaubonnen met verschillende smaken hier. Tegenwoordig kan je ook zelf een leuk etiket laten bedrukken voor het flesje. Dit cadeau kan je ook uitvoeren met wijn, of andere soorten drank.

3. Kleding

Ook met deze cadeautip kan je de plank niet gauw mis slaan. Ga naar de favoriete kledingwinkel van jouw vader en koop een leuk T-shirt of een elegante blouse. Weet je niet wat zijn smaak precies is? Dan kan een waardebon misschien de redding bieden.

4. Quality-time

Een andere goede cadeautip ligt wellicht meer voor de hand dan wordt gedacht, maar neem jouw vader mee op pad om samen tijd door te brengen! Houdt hij van vissen? Ga dan een middagje vissen, neem wat te eten en te drinken mee en zo heb je een gezellige middag! 

5. Een goed boek

Houdt hij van lezen? Probeer dan een goed boek te kopen voor jouw vader! Dit is misschien erg lastig, dus als je twijfelt over het boek, denk dan eens aan een boekenbon.

6. BBQ-spullen

Is hij een echte braadmeester als de warme avonden aanbreken in de zomer? Koop dan leuke items voor tijdens het barbecuen! Denk aan een leuk (gepersonaliseerd) schort, of een kookboek.

7. Oude films en series

Op veel streamingsdiensten, zoals Netflix, zijn sommige (oude) televisieshows niet beschikbaar om nogmaals te bekijken. Hoor je hem vaak over die ene show die niet meer op televisie wordt uitgezonden? Koop dan de DVD-box!

8. Gereedschap

Is jouw vader de ultieme klusjesman? Verras hem met een nieuwe set gereedschap, of een set die hij nog niet heeft! Of heeft hij een nieuw project bedacht? Help hem een handje en ga samen een middag klussen (misschien met zijn nieuwe gereedschapstool?)

9. Zomerassortiment

Op Vaderdag ligt de zomer ook al op de loer. Heeft hij een nieuwe zonnebril nodig? Of juist een nieuw strandlaken? Zorg dat jouw vader de zomer goed voorbereid ingaat voor een onvergetelijke periode in de warme dagen!

10. Sokken

Kom je niet met bovenstaande cadeautips uit de voeten? Dan is er altijd nog een back-up: de vrolijke sokken! Tegenwoordig zijn er verschillende merken met elk een eigen leuke opdruk.

 

Ben jij er nu klaar voor om jouw vader een onvergetelijk cadeau te geven? Veel plezier met Vaderdag! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.