Espen 2 jaar

geplaatst in: Espen | 4

Vandaag werd onze Espen twee jaar. Onze baby is nu echt een peuter. Qua gedrag merkten we dat al een tijdje aan hem, maar nu is het écht. Ons cadeautje heeft hij vorige week al gekregen en daar wordt dan ook al volop mee gespeeld in de achtertuin. Zijn eigen ‘biba’ oftewel een tractor. Vandaag was het tijd om er, ondanks alle corona shit, toch een leuke dag van te maken voor de kleine man.

Even eruit

Tot nu toe zijn we eigenlijk vooral thuis gebleven. We zijn één keer een blokje om gelopen en een paar keer met de auto gaan rijden, maar voor de rest hebben we genoeg aan ons eigen huis en tuin. Het is nu zulk mooi weer dat we Espen vanmorgen vroeg een klein uitje gunden naar het park. Het was er doodstil en we hebben maar één ander stel gezien, maar Espen heeft wel even kunnen genieten van de buitenlucht en een andere omgeving. Een mooi cadeautje in deze tijd. (Marcel was op dit moment op school dus die kon helaas niet meegenieten.)

Chocoladetaart

Terwijl Espen zijn middagdutje deed, dook ik de keuken in om een chocoladetaart voor hem te bakken. De smaak was uitgekozen door Marcel. Die bezorgde me meteen een uitdaging, want door zijn lactose intolerantie kan ik niet zomaar een chocoladetaart maken met behulp van een pakje of een standaard recept. Gelukkig stelt Pinterest me nooit teleur. Ik vond een lekker recept en bakte vanmorgen een chocoladetaart. Het smaakte een beetje naar brownie, dus een geslaagd recept.

Cadeautjes

Allereerst kreeg Espen nieuwe boekjes die vol staan met verschillende voertuigen, zijn lievelingsdingen op dit moment. Heel herkenbaar ook van Marcel op die leeftijd. Espen heeft ook echt de rust om met een boekje op schoot een beetje te kijken en te bladeren, dus dat is echt heel schattig om naar te kijken.

Daarnaast kwamen er nog twee cadeautjes met de post van de opa’s en oma’s. Een Duplo treinenset en een mooie ballon met zijn naam erop. Als laatste kreeg hij ook nog een mooie takelwagen van de buurman (maar die was ik vergeten op de foto te zetten 😉 )

Kaartjes

Verjaardagskaartjes zijn steeds minder populair, maar dit jaar vielen er wel vijf verjaardagskaarten op de mat voor Espen. Ontzettend leuk voor hem! <3

We hebben veel felicitaties ontvangen, via Facetime, social media en WhatsApp. Er is voor Espen gezongen, er waren cadeautjes, kaartjes en taart. Dus ja, zijn verjaardag was misschien anders dan we hadden gehoopt, maar tot nu toe heeft hij een hele fijne dag. Bedankt iedereen die aan hem gedacht heeft! Jullie zijn lief.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.