Elke dag bloggen

geplaatst in: Schrijven | 2

InspiratieBron

Misschien is het je opgevallen, maar misschien ook niet. Ik heb een week lang elke dag een bericht gepost op mijn blog. Normaal gesproken lukt dit me niet. Ik was het nu ook niet van plan, maar ik had een paar dagen achter elkaar veel te vertellen en plande een aantal berichten in. Daarna bedacht ik me dat er met een beetje fantasie eigenlijk elke dag wel iets is wat ik kan delen. Ik ben dus min of meer bewust een week door gegaan met blogjes schrijven en dat beviel me prima.

Het bewijs in elk geval dat inspiratie niet iets is wat komt aanwaaien. Toen ik het bloggen tijdens mijn stage in plande op vaste dagen, merkte ik ook dat het altijd wel lukte. Ik was destijds bang dat ik door het afstuderen geen tijd zou hebben om te bloggen, maar achteraf gezien, schreef ik in die tijd de meeste berichten. Wanneer ik schrijf als de inspiratie aan komt waaien, dan komt er over het algemeen heel weinig uit mijn vingers.

Ik weet niet of elke dag bloggen iets is wat ik vol kan houden. Ik moet nog steeds op zoek naar een ritme wat voor mij goed werkt en een manier om het schrijven in te plannen zonder dat het echt een ‘moeten’ wordt. Ā Als het een keer niet lukt of niet kan dan is dat ook niet erg. Aan de andere kant wil ik het wel gaan proberen. Schrijven gaat nu eenmaal beter als ik het regelmatig doe en er elke dag even tijd voor maak.

2 reacties

  1. Sandra

    Elke dag bloggen lukt mij ook nog niet, maar binnenkort open ik wel weer mijn eigen website. Domein is al geregistreerd en dan ligt het wel in de planning om daar dagelijks te gaan schrijven.

    • Roxanne

      Leuk! En ach het is geen verplichting maar het is ook best leuk šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.