Eindelijk terug naar Maria Mena

geplaatst in: Muziek | 10

Maria MenaNu het schooljaar bijna voorbij is, ben ik alweer druk bezig plannen te maken voor de rest van het kalenderjaar. Ik heb er zin in om mijn vriendinnen weer te zien en leuke dingen te doen. Dingen waar ik vervolgens weer over kan schrijven. Soms bestonden die plannen al, maar anderen zijn nieuw. Zoals mijn plannen om weer eens naar een concert van Maria Mena te gaan.

In 2007 zag ik haar voor het eerst live. In het najaar had ik “Just hold me” gehoord en ik was op zoek gegaan naar meer muziek. Dat beviel me wel. Ik kocht kaartjes voor het concert en besloot dat ik dan wel zou zien hoe het was. Een goed idee, want vanaf dat moment was ik echt fan van haar. Niet alleen is de muziek fantastisch, maar ik vond haar zelf ook zo leuk. Ze praat open over de thema’s in haar nummers en ze legt er echt een stukje van zichzelf in. In 2009 ging ik weer naar haar optreden toe, maar dat was voor mij de laatste keer.

Toen ik deze blog van Kim las, vond ik het tof dat zij Maria Mena ook leuk vindt. Al jaren sla ik haar concerten over omdat er simpelweg niemand met me mee wil. Kim wil wel graag met me mee. Hoewel ik er nog nooit over nagedacht had, lijkt het erop dat Kim en ik wel goede concert-partners zouden zijn. Kijk, dat vind ik nou leuk! Samen kochten we dus kaartjes voor het optreden op 26 november. Ik tel de dagen af!

“You’re the only one” is tot op de dag van vandaag mijn favoriete Maria Mena nummer. Ik vind het zo vrolijk en lief!

10 reacties

 1. Kim

  Nou, wat leuk dat jij het leuk vindt om met mij te gaan 🙂
  Ik heb er ook veel zin in, ben zo benieuwd! Ik zit nog in de beginfase.

 2. Mich

  Gaaf. Maria Mena is leuk. Haar nieuwste nummer f*ck you vind ik zo leuk. Echt een Maria Mena sound maar een tekst die ik niet bij haar had verwacht.

  Waar hou jij altijd bij wie naar Nederland komt? Ik kom er altijd achter als het al uitverkocht is.

  • Kim

   Als ik een tip mag geven; volg Ticketmaster/Live Nation op Facebook/Twitter, dat scheelt een hoop. Verder ben ik toevallig lid van de Tivoli Utrecht nieuwsbrief en wist het daardoor ook.

   • Roxanne

    Ik ben ook lid van allerlei nieuwsbrieven ja… van Tivoli en 013 onder andere 🙂

 3. Zina

  Loveeee Maria Mena, ik wil ook zó graag nog een keer naar een concert van haar. Al haar liedjes zijn zo mooi, en zo puur. Ideaal als je liefdesverdriet hebt, of juist totally in luv bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.