Een persoonlijk telefoonhoesje + winactie

geplaatst in: Internet & Technologie | 13

Ik ben dol op telefoonhoesjes. Het liefst heb ik er meerdere zodat ik af en toe kan wisselen. Altijd hetzelfde hoesje om mijn telefoon vind ik saai. Van Go Customized mocht ik een telefoonhoesje met foto maken om te kijken of dit zou bevallen. Wil jij ook zo’n leuk hoesje maken? Lees dan snel verder, want ik mag er ook eentje weggeven aan één van mijn lezers.

Ik maakte een hoesje voor mijn iPhone 6. Op de website kun je kiezen uit verschillende soorten telefoonhoesjes. Ik ben zelf fan van hard case hoesjes, maar sinds ik mijn iPhone 6 heb, maak ik die elke keer kapot bij het verwisselen van het hoesje. Het werd dus tijd om een keer iets anders te proberen en dat werd een doorzichtig softcase hoesje. Je kunt zelf een afbeelding kiezen of uploaden.  Ik koos voor een foto van Marcel, zodat ik altijd een leuke foto van hem bij me heb. Deze foto maakte ik op vakantie, dus dat is een leuke herinnering.

De volgende dag had ik het hoesje al in huis, dus het gaat allemaal super snel. Ik ben er ontzettend blij mee. Niet alleen is hij gewoon erg leuk, want er staat een foto op van mijn zoon, maar hij is ook nog eens stevig. Marcel vond het leuk om dat even uit te proberen en gooide mijn telefoon op de grond, maar die is nog helemaal heel. Gelukkig. (Verder lijkt het me geen aanrader om dat uit te proberen, maar met kinderen gebeuren die dingen nu eenmaal…)

Hoe kun je mee doen aan deze winactie?

Wil jij ook een persoonlijk hoesje maken voor je telefoon? Ik mag een kortingsbon ter waarde van €20,- weggeven aan één van mijn lezers. Lees snel wat je moet doen om kans te maken op deze prijs.

 • Vertel in een reactie dat je mee doet en voor welk toestel jij een hoesje zou willen uitkiezen. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres invult, zodat ik je kan e-mailen wanneer je gewonnen hebt.
 • Like mijn Facebook pagina voor een extra winkans.
 • Deze winactie loopt tot 9 februari 2017 om 00:00 uur. Op 10 februari zal ik de winnaars persoonlijk bericht sturen. De winnaar heeft 48 uur de tijd om op deze e-mail te reageren.

13 reacties

 1. Anniek kanters

  Leuk leuk leuk! Ik doe graag mee! Ik moet echt een hoesje om mijn note 4. Maar ik mag ook binnenkort een nieuwe telefoon uitkiezen, dus miss kan ik dan wel een mooi hoesje voor mijn nieuwe telefoon maken!

 2. Anita H.

  Ik heb net een nieuwe telefoon, Samsung Galaxy S6. En daarvoor wil ik wel graag zo’n leuk hoesje ontwerpen / ontvangen.

 3. Corrie

  Daar ga ik ook een poging aan wagen,ik heb een schat van een kleinzoon die zou ik ook wel op mijn samsung S5 willen hebben.

 4. Jasper Fousert

  Gaaff! Leuke foto trouwens 🙂
  Ik ben niet zo’n fan van hoesjes die hard zijn! Bij mij breken ze altijd zo snel, en die dichtklappende hoesjes…nahhh! Klap ze nooit dicht haha! De buigzame hoesjes zijn het fijnste. Zelf heb ik nu geen hoesje, maar heb nog genoeg ideeen! Zelf doe ik ook altijd me foto, is wel stukje orgineler. Ik heb de Samsung Galaxy S3 Neo

  • Roxanne

   Echt dure hoesjes gaan wel langer mee maar de wat goedkopere gaan bij mij ook stuk bij het verwisselen dus nu een buigzaam hoesje gekozen en die is fijn!

 5. damie lou

  Superleuk!!! Ik wil zooo graag een persoonlijk hoesje met mijn 5 kids erop 🙂 Ik heb een iPhone SE (of voor manlief een Smasung Galaxy A3, als verrassing)

 6. Anita te Gussinklo

  Ik doe graag mee, een nieuw hoesje voor de i phone 5 is altijd leuk.
  Helemaal als die gepersonaliseerd is.

 7. Marcia Kan

  Wat origineel zo’n gepersonaliseerd hoesje! Ik zou graag voor mijn Samsung GALAXY S6 Edge een prachtexemplaar willen winnen / samenstellen!

 8. Sharon de Ridder

  Oh, wat leuk! Ik mak graag kans op zo’n leuke hoes voor mijn iPhone5. Ik heb je geliked op facebook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.