Drie jaar

geplaatst in: Life | 12

Shoes

Vandaag is het 3 jaar geleden dat ik H. voor het eerst heb ontmoet. Na een heleboel gesprekken via Twitter en MSN vroeg hij of ik op de Pinkstermaandag wat wilde gaan drinken samen. Het was lekker weer, iedereen was op vakantie of aan het werk en ik had weinig te verliezen. Zo kwam het dat  ik ‘ja’ zei en we elkaar ’s middags voor het eerst zagen op station Utrecht Centraal. Ik weet nog dat ik te laat was en dat ik hem mijn telefoonnummer niet had gegeven. Ik maakte een goede eerste indruk. Voor mijn gevoel was dit geen date, maar een heleboel drankjes, een etentje, een flinke wandeling door de stad en veel gezellige gesprekken later miste H. bijna de laatste trein naar huis. Die dag was achteraf dus het begin van onze relatie.

Inmiddels zijn we drie jaar verder. Er is in de tussentijd veel gebeurd en we hebben beide onze ups en downs gehad. Toch wonen we nog steeds samen. We hebben net een heerlijk weekendje weg achter de rug en op dit moment gaat het goed. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Wat we vandaag gaan doen, weet ik nog niet. Misschien niet veel bijzonders, omdat we gisteravond al samen naar een restaurant geweest zijn, maar ik wilde op mijn blog wel even stil staan bij deze dag.

Deze foto is genomen op het strand van Scheveningen. Het is de eerste foto van ons samen, al staan we er niet helemaal op. Mijn maat 40 lijkt hier maar klein naast zijn grote voet. Ik vind het nog steeds een leuke foto! 

12 reacties

 1. Melle

  De foto is inderdaad leuk! De eerste ‘date’ ging vast erg goed omdat je je op je gemak voelde 🙂 Gefeliciteerd met jullie jubileum!

  • Roxanne

   Er zat geen druk achter, want het was niet benoemd als date. Ik denk dat dat het makkelijker maakt om het gewoon leuk te hebben.

 2. Zina

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Fijn dat jullie nog steeds gelukkig met elkaar zijn, ondanks de (onvermijdelijke) ups and downs. Hopelijk komen er nog heel wat jaren bij!

 3. Marije

  Aaw, gefeliciteerd! Hebben jullie elkaar via internet ontmoet? Mijn man en ik ook 🙂 Veel plezier vandaag!

 4. Mich

  Heeft hij maat 50 ofzo? Hij lijkt wel kolossaal! 🙂

  Gefeliciteerd met jullie jubileum!

  • Roxanne

   46 ja… kom ik aan met mijn maatje 40 (en dat vind ik soms al groot!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.