Dinsdag

geplaatst in: Life, Muziek | 13

Dinsdag is mijn vrije dag. Ik werk dan niet. Op vrijdag werk ik ook niet, maar dan moet ik om de week een uurtje naar de hogeschool toe. Normaal gesproken gebruik ik de dinsdag voor allerlei afspraken en om nog wat doen voor mijn studie. Omdat ik mijn werk voor aanstaande vrijdag al af heb, ben ik een keer ontspannen. Ik kan mezelf met een gerust hard een week vrij geven van mijn studie. Dat komt volgende week wel weer. Het gevolg is dat ik vannacht heerlijk 8 uur achter elkaar geslapen heb en uitgerust wakker werd.

Vroeg opstaan zorgt ervoor dat je veel kunt doen voor de middag, op een rustig tempo. De was is al opgehangen en ik heb wat opgeruimd en schoongemaakt in huis. Daarnaast heb ik de tijd genomen om de blogs die ik volg bij te lezen. Ondertussen stond de muziek aan op mijn laptop. Het was een rustige ochtend. Inmiddels ben ik aan het wachten op Selekt Vracht. Als mijn pakje er is, wil ik nog even naar de stad toe om wat te snuffelen en wat te regelen bij de bank.

Ik luister ondertussen nog even wat muziek. De cd “Bang Bang Boom Boom” van Beth Hart staat op. Goede muziek, zoals altijd. Onderstaand nummer staat op die cd. Ik kan er wel honderd keer naar luisteren. Misschien niet zo zeer vanwege de tekst, want hoewel die erg goed is, slaat die zeker niet op mij. Ik vind de muziek zelf lekker en ik houd van haar stem!

13 reacties

 1. Kim

  Lekker he zo’n vrije dag.
  Ik ben na een stagedag al vrij…voelt wel nog raar voor mij! Ik wilde naar mijn stage gaan, maar ben blij dat ik thuis ben 😉

  Maar lekker nummer inderdaad, ik ken Beth helemaal niet *schaamt zich nu*.

 2. Zina

  Heerlijk, zo’n dag! Als je altijd maar druk bent is het zo fijn om een keer niets te hoeven. Geniet ervan!

 3. Sanne

  Ook ik ken Beth niet…. sorry.

  Een vrije dag is heerlijk na een drukke periode. Even gewoon genieten en alles kunnen doen zoals jij het wil. Hopelijk heb je er dan ook van genoten.

  • Roxanne

   Ze is geen top40 zangeres… ik denk dat veel mensen haar niet kennen. Ik heb haar ooit leren kennen omdat iemand anders over haar schreef op haar blog. Dat sprak me zo aan dat ik meteen een cd heb gekocht en dat was echt liefde op het eerste gehoor!

 4. Marije

  Klinkt als een heerlijke dinsdag! Wat kan het schelen qua nachtrust hè, het de volgende.dag.wel.of niet druk hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.