De Vakantiebieb is weer geopend

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 2

Bibliotheek logo Vanaf vandaag is de Vakantiebieb weer geopend. Dit betekent dat je de hele zomer lang (van 1 juni tot 31 augustus 2015) gratis boeken kunt lezen via de Vakantiebieb app van de Bibliotheek. Ik vind de app erg handig voor als je op vakantie gaat en niet met een hele stapel boeken wilt slepen.

In de app staan zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen. De jeugd boeken zijn ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën, zodat er voor alle leeftijden een boek bij zit. In de maand juni staan er voor volwassenen spannende boeken en thrillers klaar, vanwege de maand van het spannende boek. Vanaf 1 juli wordt het aanbod uitgebreid met romans, tijdschriften en taalgidsen.

Ben je benieuwd welke boeken je nu al kunt lezen in de Vakantiebieb app? Bekijk dan hier het overzicht van alle titels in de vakantiebieb.

2 reacties

  1. Suze

    Ik vind dit zo’n leuk initiatief! Ik denk niet dat ik tijd heb om een van de boeken te lezen, maar heb er in het verleden dankbaar gebruik van gemaakt. Heb je al iets gedownload?

    • Roxanne

      Nee nog niet want de update voor iOS werkt nog niet op de iPhone maar ik ga wel even kijken wat er komt. Fijn om Nederlandse boeken te lezen die ik anders misschien zou missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.