De 10 jaar geleden tag

geplaatst in: Internet & Technologie | 8

Vanmorgen las ik de ’10 jaar geleden tag’ op de website van Mrs. Mama. Ik had de tag zelf nog helemaal niet voorbij zien komen bij de bloggers die ik volg (of misschien heb ik niet goed gekeken?), maar hij is erg leuk. Ik ga hem dus ook invullen. De tag is bedacht door Simone.

Tien jaar geleden… Dat jaar was niet het beste jaar uit mijn leven. Ik zat midden in die twintigers dip waar ik eerder over schreef. Ik wist niet zo goed wat ik wilde. Ik wist dat ik het anders wilde gaan doen, maar hoe wist ik niet. Dus deed ik maar wat ik moest doen. Het valt me op dat er weinig foto’s zijn uit 2006, terwijl ik toch ontzettend druk ben geweest met van alles. Ik heb daar alleen weinig van vastgelegd. 

2006 zomer

Tien jaar geleden was mijn leeftijd…

22 jaar.

Tien jaar geleden was ik verliefd op…

Laat 2006 nu echt het meest rommelige jaar geweest zijn in mijn liefdesleven! Ik denk dat ik op dat moment niet echt verliefd was, maar ik heb een heleboel verschillende dates gehad dat jaar. We zullen er maar niet teveel woorden aan vuil maken he?

Tien jaar geleden woonde ik nog…

In Utrecht. Ik woonde toen op kamers in Lunetten in een huis met vijf andere studenten.

Tien jaar geleden droeg ik het liefst…

Een spijkerbroek met een shirtje, trui of vest. En Palladiums, of andere lekker zittende schoenen.

Tien jaar geleden ging ik dagelijks…

Naar school of werk. Ik studeerde toen al communicatiemanagement op de HU en was bezig met het halen van mijn propedeuse, maar daarnaast had ik een contract voor 13-32 uur in een winkel. Ik was dus eigenlijk altijd druk.

Tien jaar geleden sliep ik s’ochtends tot…

Het liefst sliep ik uit, maar meestal moest ik om half 9 op college zijn of om 10 uur op het werk. Dus dan sliep ik waarschijnlijk tot een uur of 7.

Tien jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik nu…

Samen zou wonen. Ik dacht eigenlijk dat ik altijd alleen zou blijven. Met 23 katten ofzo.

Tien jaar geleden luisterde ik het liefst naar…

Volgens mij luisterde ik in die tijd veel naar Beth Hart, Within Temptation en de Sugababes. Zien jullie het verband? Ik luister nog steeds van alles door elkaar, dus wat dat betreft is er niet veel veranderd.

2006

Tien jaar geleden was ik de hele dag druk met…

Ik was vooral de hele dag druk. Ik schreef net al dat ik studeerde en dat ik werkte. Ik haalde in één keer mijn propedeuse dat jaar. Ik werkte veels te veel. Niet alleen bij mijn bijbaantje, maar ook nog eens achter de bar in de dansschool. Waar ik ook met 2 danspartners danste. Ik zat op softbal. Ik schreef voor het blaadje van onze studievereniging en we kwamen elke maandagavond bij elkaar. Dan had ik dus ook nog ergens tijd om te daten, series te kijken op Net5 en volgens mij zat ik hele avonden te MSN’en. Ik word al moe als ik eraan terug denk.

Tien jaar geleden droomde ik over…

Reizen of naar het buitenland verhuizen. Ik had hele wilde plannen die ik eigenlijk nooit heb uitgevoerd.

Tien jaar geleden wilde ik…

Dat alles beter zou worden. Ik wilde dat zo graag dat ik van alles tegelijk probeerde te doen. Dan hoefde ik niet teveel na te denken en ik zou vast ergens iets bereiken. Dat is uiteindelijk wel gelukt, want ik heb nu een leuk leven, een relatie en een prachtige zoon.

Tien jaar geleden dacht ik dat ik over tien jaar…

Afgestudeerd zou zijn (check), veel gereisd zou hebben en dat ik single zou zijn. Misschien wel moeder, want kinderen vond ik altijd al geweldig. Oh ja, en die katten he. Nou daar heb ik er ook twee van dus dat klopt ook.

8 reacties

   • E

    Zeg dat wel 🙂 Dat ene restaurant is alweer jaren dicht en platgegooid. En ze hebben er nota bene een V&D op gebouwd. En die is nu dus ook alweer ter ziele. Time flies 🙂

     • E

      Ja, restaurant gesloten in 2003 (vanwege de onteigening/aanstaande sloop), nieuw winkelcentrum gebouwd en de V&D is een jaar geleden open gegaan. En de rest is geschiedenis.

      Het was zeker leuk daar. Jammer van die rare pianist, maar verder… 😉

 1. Buster Mauzey

  Wat heerlijk om te lezen dat er zo veel zwangere dames zijn! Veel ken ik er niet, extra leuk.. heb ik er nog meer om te volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.