De smartphone van een moeder

geplaatst in: Internet & Technologie, Mama | 0

Voordat ik moeder werd, was ik veel meer bezig met mijn smartphone. Dan bedoel ik niet alleen dat ik druk was met social media en WhatsApp, maar ook met hoe mijn smartphone eruit zag. Ik had vaak meerdere telefoonhoesjes. Mijn telefoonhoesjes waren in die tijd niet alleen bedoeld om mijn iPhone te beschermen, maar ik vond ze vooral erg leuk. Zo had ik hoesjes met schattige plaatjes erop, maar ook hoesjes met mooie of grappige quotes. Moeder worden heeft op dit vlak veel veranderd voor mij.

Bescherming

Nu ik kleine kinderen heb, vind ik het vooral belangrijk dat mijn telefoon goed beschermd is tegen vallen en stoten. Marcel en Espen mogen (nog) niet met mijn telefoon spelen, maar het komt wel eens voor dat ze willen videobellen met opa en oma. Ook mogen ze wel eens een filmpje kijken op YouTube of Netflix. Een ongeluk zit in een klein hoekje en ik voorkom het liefst dat ze krassen maken op het scherm van mijn iPhone of dat ze hem kapot laten vallen. Een stevig telefoonhoesje en een screenprotector zijn dus belangrijker geworden dan voorheen.

Momlife

Sinds ik moeder ben, neem ik het liefst niet teveel spullen meer mee. Ik pak het liefst één tas in voor mezelf en de jongens. Dat betekende het einde van mijn altijd goed gevulde handtas en mijn grote portemonnee. In plaats daarvan zorg ik ervoor dat mijn telefoon, sleutels en portemonnee makkelijk in mijn broekzak passen, zodat ik geen handtas nodig heb. iPhone XS book cases zijn praktisch in dit geval. Zo heb je niet alleen je smartphone bij je, maar je kunt er ook je pinpas of OV-chipkaart in kwijt. Op deze manier hoef je minder mee te nemen en heb je de belangrijkste dingen altijd bij de hand.

Ik ben stiekem ook wel benieuwd hoe dit voor andere moeders en vaders is. Maak jij andere keuzes op het gebied van je smartphone dan je vroeger deed? Of kies jij net als ik vooral voor het beschermen van je telefoon en niet meer zo zeer voor een vrolijk telefoonhoesje wat past bij je kleding, je tas of je humeur?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met hoesjesdirect.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.